"Ćurani" upisali prvu pobedu u Antaliji

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.02.2016.
10:15
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbaleri Jagodine ostvarili su prvu pobedu u sklopu priprema za prolećni deo sezone, pošto su minimalnim rezultatom savladali kazahstanski Šahtjor.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Superligaš iz grada na Belici upisao je prvu pobedu na pripremama u Antaliji u trećem kontrolnom meču odigranom na stadionu "Kremlin" u Antaliji.

Jagodinci su probili led protiv Šahtjor Karagandija, a konačan rezultat trećeg kontrolnog susreta bio je 1:0 (1:0) za izabranike Miljojka Gošića.

Prvi deo prvog poluvremena protekao je u velikoj borbi u kojoj su obe ekipe igrale jako grubo, a prilika za postizanje golova nije bilo.

Jagodina je do vodećeg i pobedonosnog gola stigla posle prekida i udarca Mileta Savkovića. Lopta je posle šuta iz slobodnog udarca zakačila igrača u živom zidu, prevarila golmana i završila u mreži.

Nakon postignutog gola Jagodinci su zaigrali još bolje, na terenu je postojao samo jedan tim, a samo zahvaljujući golmanu Šahtjora kazahstanski sastav nije doživeo mnogo ubedljiviji poraz.

Ekipa Jagodine do sada je odigrala tri utakmice u sklopu priprema za drugi deo sezone, ostvarila pobedu, remi i poraz, a sledeća utakmica Jagodinaca na programu je u petak, kada će im na megdan izaći Lokomotiva iz Plovdiva.

JAGODINA: Tatić, Đorđević, Đekić, Filipović, Gašić, Knežević, Mitošević, Nikolić, Savković, Ristić i Mihailović.

Igrali su još: Stamenković, Miladinović, Nedović, Jankovic, A. Cvetković Francis, Petrović, Popović, Stojmirović, Martinović i Ivanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke