"Ćurani" se ispisali pobedom

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.02.2016.
18:04
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Fudbaleri Jagodine upisali su još jedan trijumf u poslednjoj utakmici koju su odigrali u sklopu priprema za prolećni deo sezone.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Superligaš iz grada na Belici odigrao je poslednju kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za prolećni deo sezone i upisao treći trijumf.

Jagodina je u sredu odmerila snage sa kazahstanskim Tarazom a konačan rezultat meča 2:1 (1:1) ne pokazuje pravi odnos snaga na terenu.


"Ćurani" su do vođstva stigli već u šestom minutu preko Baošića koji je glavom matirao protivničkog golmana posle centaršuta Stojmirovića.

Mogli su Jagodinci do drugog gola u 37. minutu ali je Mile Savković propustio priliku da iz penala duplira prednost "Ćuran" što je već u narednom minutu kažnjeno od strane fudbalera Taraza.

Mladi Janković oborio je protivničkog igrača u šesnaestercu pa je Taraz iz penala, golom Zeinkovica stigao do izjednačenja.

U nastavku meča Jagodina je dominirala i stvarala šanse a pobedonosni pogodak postigao je Mihailović u 68. minutu.

Posle sedam kontrolnih utakmica Jagodinci sa skorom 3-3-1 završavaju pripremni period u Antaliji, a generalna proba pred start šampionata očekuje iz u subotu kada će na "Gradskom stadionu" pod Đurđevim brdom gostovati Metalac.

Jagodina: Milojević, Đorđević, Đekić, A.Cvetković, Baošić, Mitošević, Janković, Savković, Fransis, Mihailović, Stojmirović

Igrali su još: Stamenković, Cvetković I., Lečić, Jevtić, Petrović

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke