"Ćurani" putuju u Lučane puni optimizma

Autor: Beta Beta
petak 30.10.2015.
18:17
Izvor: Beta

Strateg fudbalskog kluba Jagodina Miljojko Gošić poručio je da njegova ekipa puna optimizma putuje u Lučane sa željom da ponovi dobru igru sa gostovanja Javoru i Proleteru u Novom Sadu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Jagodine Miljojko Gošić rekao je danas da njegova ekipa sa mnogo optimizma dočekuje utakmicu protiv Mladosti u Lučanima, u 16. kolu Superlige Srbije.

"Putujemo sa mnogo optimizma u Lučane i očekujemo da odigramo ništa manje hrabro i odvažno nego što smo odigrali u Ivanjici", rekao je Gošić na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Jagodine u nedelju od 14 časova u Lučanima igraju protiv Mladosti, utakmicu 16. kola Superlige Srbije. Gošić je rekao da je tim Mladosti sastavljen od iskusnih superligaških igrača.

"Neško Milovanović vodi ekipu na strateški odličan način. Tim je uvek motivisan, odgovoran, disciplinovan. Igra koju su pokazali protiv Partizana nije bila kriza Partizana i naglasio bih dobru igru Mladosti", rekao je Gošić.

On je naveo da je Jagodina u stalnim problemima sa bodovima, a da je u prošlom kolu u Ivanjici (1:1) protiv Javora odigrala veoma dobro. Posle 15 kola, Jagodina je pretposlednja na tabeli sa 11 bodova, a Mladost na 10. mestu ima šest bodova više.

"Mislim da smo odigrali izuzetnu utakmicu u Ivanjici. U drugim okolnostima taj bod bi bio izuzetno poštovan, ali pošto smo mi u ovoj poziciji, nismo u situaciji da kažemo da nam je bod dovoljan", rekao je Gošić.

Strateg FK Jagodina istakao je da će imati sve igrače na raspolaganju i da je većina koja je dobila šansu na Kup utakmici protiv Proletera, pokazala da može da računa na njih.

"Pojačali smo kapacitet tima, to nas ohrabruje i daje nam podstrek i nadu da ćemo do kraja biti sve bolji", naveo je Gošić.

Fudbaler Jagodine Uroš Nikolić rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Mladosti, od koje je njegov tim pretrpeo poraz u prvom kolu na domaćem terenu.

"Sigurno da želimo da im vratimo za taj poraz. Oni su dobili samopouzdanje posle utakmice sa Partizanom, ali nas to ne bi trebalo da brine. Ako prikažemo igru kao u duelu protiv Javora mislim da ćemo osvojiti tri boda kako bismo krenuli ka sredini tabele", rekao je Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke