Čupić: "Sezona iznad očekivanja"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.05.2015.
12:12
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Kapiten OFK Beograda sumirao je utiske nakon 28. kola Jelen Superlige i konstatovao da je sezona na izmaku prevazišla očekivanja kako na klupskom tako i na individualnom planu.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri OFK Beograda završiće sezonu na izmaku u gornjem delu tabele što se nakon prošlosezonske borbe za opstanak mora smatrati uspehom.

Ekipa koju čine igrači sa nešto većim prosekom od 20 godina mogu da budu zadovoljni a kapiten Stefan Čupić sumirao je učinjeno nakon duela sa ekipom Mladosti.

"Sezona je bila iznad mog očekivanja s obzirom da smo se prošle sezone borili za opstanak a ove smo među prvih 5-6 ekipa. Kada sagledam sve što je iza mene i sopstvenim ucinkom sam veoma zadovoljan. Sve u svemu jaku ocenu bih dao ovoj sezoni" počeo je izlaganje Čupić.

Svojim sjajnim partijama mladi golman se izborio za mesto standardnog čuvara mreže ali i za kapitensku traku što je posebna čast.

"Iznenadio sam se pozitivno kad mi je šef stručnog štaba dao traku. To je velika čast i obaveza za mene. Mislim da sam je nosio na pravi način i opravdao poverenje" dodao je Čupić.

Momak koji će vrlo verovatno braniti mrežu mlade reprezentacije Srbije na predstojećem Mundijalu na Novom Zelandu dokazao je da izrasta u sjajnog golmana. O tome svedoči podatak da je na 11 prvenstvenih utakmica u sezoni 2014/2015 uspeo da sačuva svoju mrežu.

"Tih jedanaest 'nula' nisu slučajne, jer se u odbrani dobro razumemo. Sezona je još uvek u toku i daću sve od sebe da povećam taj bilans na kraju prvenstva. Imponuje i podatak da na Karaburmi nisam primio gol u prolećnom delu sezone" zaključio je Čupić.

OFK Beograd se dva kola pre kraja nalazi na sedmoj poziciji na tabeli sa 39 osvojenih bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke