Čukin junak: "Važno je da pobeđujemo, a ne ko daje golove"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 13.03.2017.
14:05
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Petar Bojić rekao je danas da je važno da njegova ekipa pobeđuje, a ne ko postiže golove.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Čukarički je u 26. kolu Superlige Srbije posle preokreta pobedio Borac sa 3:2, a upravo je Bojić postigao dva gola.

"Nije važno ko je strelac golova, važno je da smo uspeli da pobedimo... Ako nastavimo ovako da igramo i poklope nam se rezultati možemo da dodjemo do mesta koje vodi u plej-of", rekao je Bojić za sajt kluba.

"Naravno da je sjajan osećaj kad dva puta zatreseš mrežu. Našao sam se na pravom mestu u pravo vreme. U prvih pet kola četiri pobede je odličan učinak. Trenutno smo na tri boda od osmog mesta koje vodi u plej-of", dodao je Bojić.

Bojić je naveo da je utakmica u Čačaku bila teška, kao i teren.

"Počeli smo loše, rano primili gol, izjednačili i pokušali da se vratimo u meč. Oni su opet poveli i na poluvreme smo otišli sa gubitkom. Nije lako preokrenuti rezultat, to je velika stvar. Ušli smo stvarno dobro u drugi deo utakmice i imali sreće kod gola i šuta da je pogodila u malu mrežu", rekao je Bojić.

On je podsetio da je Čukarički na tri utakmice prolećnog dela šampionata na poluvremenu gubio, ali da je na kraju slavio.

"To govori koliko smo spremni. Odličan učinak za sad, odradili smo sjajne pripreme i očekujemo da se i rezultati poklope", rekao je Bojić.

Petar Bojić je aprila prošle godine doživeo tešku povredu kolena na utakmici protiv Partizana. On je nakon toga operisan, oporavljao se tokom prvog dela sezone, a u prolećnom delu je odigrao svih pet utakmica.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke