Čukin golman pred Partizan: "Samo da se ne igra po minusu i kiši"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.12.2016.
12:16
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Utakmica koju će fudbaleri Čukaričkog i Partizana u nedelju odigrati na Banovom Brdu može se smatrati derbijem 20. kola Superlige iako "Brđani" u tekućoj sezoni beleže rezultate ispod proseka.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Tri dana uoči okršaja belo-crnih sa Banovog Brda i crno-belih iz Humske golman Čukaričkog Nikola Petrić otkriva da njegova ekipa neće imati mnogo izbora i da će protiv Partizana morati da juriša na pobedu.

"Nedostaju nam bodovi, i bez obzira što nam na crtu izlaze crno-beli, moramo da pobedimo. Možda ovo što sam rekao nekom zvuči ružno, možda ne... U svakom slučaju, borićemo se, pa neka slavi bolji" poručuje Petrić u izjavi za "Žurnal".

Čukarički ulazi u nedeljnu utakmicu kao dvanaestoplasirana ekipa na tabeli sa 20 osvojenih bodova, dok Partizan zauzima drugo mesto sa šest bodova zaostatka za Crvenom zvezdom.

Prvi prvenstveni susret Partizana i Čukaričkog u tekućoj sezoni rešen je golom Valerija Božinova u 26. minutu susreta, a Nikola Petrić sada vidi Uroša Đurđevića kao najveću opasnost po svoj gol.

"Moramo da zaustavimo Božinova, Leonarda... Najveća opasnost, ipak, preti od mladog Đurđevića" dodaje golman Čukaričkog.

Kao još jednu pretnju Nikola Petrić vidi nepovoljne vremenske uslove, ali se ipak nada da će kiša, sneg ili malga zaobići Banovo Brdo u nedelju.

"Samo da ne bude minus u nedelju, i da bude bez kiše, magle. Idealno bi bilo da se utakmica igra na sedam, osam stepenu" želje su Nikole Petrića.

Kada smo već kod vremenskih prilika koje se prognoziraju za nedelju, možemo da kažemo da bi želje Nikole Petrića trebalo da budu uslišene jer meteorolozi najavljuju vedar dan sa maksimalnom temperaturom od 13 stepeni celzijusovih.

Utakmica 20. kola Superlige Srbije između Čukarićkog i Partizana zakazana je za nedelju, 10. decembar od 16 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke