Čukin cilj - Lansiranje mladih igrača

Autor: Beta Beta
četvrtak 26.03.2015.
13:38
Izvor: Beta

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je danas da njegov klub igra "moderan i lep" fudbal, kao i to da će se na leto obaviti manja rekonstrukcija tima.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Klub sa Banovog brda posle 20 kola zauzima treće mesto na tabeli Super lige sa 37 bodova, a u prvom susretu polufinala Kupa savladao je Voždovac sa 2:0.

Sportski direktor kluba ističe da vlada veliko interesovanje za igrače ovog kluba, te da se u narednom prelaznom roku očekuju promene u igračkom kadru.

"Sigurno će biti dva, tri odlaska i samim tim popunićemo ekipu novim igračima. Cilj je da ostane kostur tima, ali da pojedini fudbaleri koji su tu duže odu u inostranstvo. Samim tim moramo dovesti dva, tri adekvatna pojačanja. Tu su naravno i momci iz naše omladinske škole",
rekao je Matijašević za klupski sajt.

On je istakao da je cilj ekipe da se ove sezone plasira u finale Kupa, kao i to da se plasira u evropska takmičenja.

Čukarički je u poslednjoj utakmici igrao 2:2 sa liderom u prvenstvu Partizanom, a prema Matijaševićevim rečima, ostaje žal što dobra igra nije nagrađena pobedom.

"Jedino ostaje žal za pobedom, sve ostalo je bilo dobro: igra, disciplina, zalaganje, popunjene tribine", kazao je Matijašević.

Manjih problema sa povredama imaju kapiten Igor Matić, Andrija Pavlović i Nikola Stojiljković, a Matijašević je rekao da očekuje da oni budu spremni za narednu utakmicu.

Čukarički će u sledećem kolu Super lige Srbije, gostovati Donjem Sremu 4. aprila.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke