Čukarički zakazao jake provere tokom priprema!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.05.2015.
18:05
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Za fudbalere Čukaričkog, osvajača nacionalnog Kupa, letnji odmor će biti vrlo kratak. Pripreme počinju već 10. juna, a zakazane su i veoma jake kontrolne utakmice u Austriji.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog su na zasluženom odmoru posle istorijske sezone i prvog osvojenog trofeja u Kupu Srbije.

Ipak, ono što je najvažnije jeste da ''Brđani'' u narednoj sezoni nastave tim putem i da eventualno i na evro sceni ostvare neki zapaženiji rezultat.

Kada su letnje pripreme u pitanju, sve je isplanirano do detalja. Prozivka je 10. juna, a na pripreme u Austriju se kreće tri dana kasnije. Boravak u Austriji trajaće do 28. juna, jer prvu utakmicu u novoj sezoni Čukarički igra već 2. jula u 1. kolu kvalifikacija za grupnu fazu Lige Evrope.

Tokom priprema u Austriji, ekipa Vladana Milojevića će odigrati pet kontrolnih mečeva, i to: protiv Slovana iz Bratislave (16. jun), Laska iz Linca (19. jun), Žiline (22. jun), Šturma iz Graca (24. jun) i Grodiga (28. jun).

Šef struke Čukaričkog Vladan Milojević već je izrazio zadovoljstvo što će njegov tim imati jake provere pred iskušenja na evro sceni.

''Imamo protivnike kakve smo i tražili, što bi se reklo, po meri. Uvek sam tražio da nam protivnici budu jaki. Očekuju nas utakmce u kojima smo najmanje gleda rezultat, već je poenta da se što bolje pripremimo i da uvidimo gde su nam slabosti na kojima mora da se radi. Mečevi su na svaka tri dana i to je dobro, jer moramo što pre da uđemo u takmičarsku formu'', izjavio je Milojević, a prenosi zvanični klupski sajt.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bard fudbala
Wednesday, 27.05.2015
20:31

Voleo bi vise nego ista da Cukaricki osvoji titulu iduce sezone pa da vidim kako ce se Grobari i Delije opet ovde svadjati

avatar
ujka Vanja
Wednesday, 27.05.2015
20:08

Au protiv Grediga?Pa nemojte protiv njih molim vas. :)nA razumem Cuka hoce revans. :)

avatar
Dzeksiii
Wednesday, 27.05.2015
20:07

Srecno momci, da dogurate sto dalje u kvalif za LE... Zasluzili ste

avatar
Wednesday, 27.05.2015
18:13

nije lose, realno prosle sezone je ta forma bila problem, i opet moze biti prakticno kvalifikacije padaju u vreme priprema, prvo kolo bi trebalo da prodjemo, ali dalje sve zavisi, realno slabi smo za Evropu, al se nadam napretku, to je bitno.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 27.05.2015
22:34

Nadam se da će biti sve više navijača Čukaričkog, ja ih simpatišem jeer su stvarno profesionalan klub a i sigurno navijam da uđete u LE.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 28.05.2015
10:41

Ja nisam iz Srbije, pa zato navijam za Partizan, inače bi bio lokal patriot 99%

avatar
Thursday, 28.05.2015
09:34

pa naviajci su problem jer je dominacija Partizana i Zvezde tj. Gorbara i Delija ostali timovi tesko mogu da skupe navijace, narocito ovako klubovi koji su prakticno opstinski u Beogradu. Nema jake baze. Na Cuku idu ugalvnom da izbleje, a u kupu je recimo bilo dosta Zvezdasa, koji ocigledno mislie da je Cuka njihov brat zbog veceg broaj Zvezdinih klinaca u Cuki.