Čukarički: "Za drugo mesto moramo da igramo najbolje"

Autor: Beta Beta
subota 28.11.2015.
10:01
Izvor: Beta

Trener Čukaričkog Zoran Popović rekao je danas da će njegovi fudbaleri morati da igraju na najvišem nivou protiv OFK Beograda.

Beta/AP Photo/Pat Sullivan
Beta/AP Photo/Pat Sullivan

Povezane vesti

Trener Čukaričkog takođe ističe da njegov tim mora da pruži izuzetne napore u predstojećim utakmicama ukoliko želi da zadrže drugo mesto u Super ligi Srbije.

"Očekuje nas vrlo teška i zahtevna utakmica iz više razloga. OFK Beograd je stari beogradski superligaš, nezgodan domaćin. Imaju iskusan i dobar tim koji je pobedio u prošlom kolu, kao i novog i iskusnog trenera koji je doneo novu energiju. Počelo je da se igra već po nekim zimskim uslovima, ali mi smo spremni. Ako želimo da ostanemo na ovoj poziciji, do koje smo se teško popeli, moramo da odigramo dobru utakmicu i da ostvarimo dobar rezultat"
, rekao je Popović, a prenosi klupski sajt.

Čukarički će sutra na Karaburmi u gradskom derbiju gostovati OFK Beogradu u utakmici 19. kola Super lige.

Popović je rekao da kadrovska situacija "nije sjajna", ali da ona ne može da bude alibi za eventualni neuspeh.

"Ne možemo da računamo na Tijaga Galvaa, Lukaš Piasentin ne igra zbog kartona, kao i Staniša Mandić. U timu će biti Saša Jovanović koji se oporavio. Jedan fudbalski tim čini 20 igrača koji samo čekaju svoju šansu", rekao je Popović.

Jedan od najiskusnijih fudbalera Čukaričkog Nenad Mirosavljević ocenio je da je atmosfera u ekipi na visokom nivou.

"Imamo tradiciju pozitivnih rezultata što se tiče utakmica sa OFK Beogradom i želimo tako da nastavimo, ali se time ne opterećujemo. Na sutrašnji meč gledamo kao i na svaki drugi. Idemo sa željom da pobedimo", rekao je Mirosavljević.

Utakmica 19. kola Super lige Srbije između OFK Beograda i Čukaričkog igraće se sutra od 13.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke