Čukarički 'uteruje' prošlosezonske dugove

Autor: Beta Beta
petak 05.12.2014.
17:39
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da je subotički Spartak ostao veliki dužnik njegovoj ekipi iz prošle sezone i da će u predstojećem duelu pokušati da se revanširaju subotičkom timu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Govoreći o poslednjoj utakmici jesenjeg dela sezone u JSL koju će fudbaleri Čukaričkog odigrati u nedelju, trener kluba sa Banovog Brda rekao je da je subotički Spartak veliki dužnik "Brđanima".

"Spartak nam je na neki način fudbalski dužnik, jer smo prošle sezone od njih primili gol u 90. minutu čime su tada izjednačili rezultat, a nama je krenulo osipanje poena", rekao je Milojević i dodao da bi voleo da Čukaricki 2014. završi na najlepši mogući način.

Čukarički i Spartak sastaće se u nedelju u 13.00 na Banovom brdu u Beogradu u 15. kolu Superlige Srbije.

Čukarički je danas dobio i protivnika u polufinalu Kupa Srbije - ekipu Voždovca, takođe iz Beograda.

Milojević je kazao da je Voždovac stabilna ekipa i da su šanse za pobedu podjednake.

"Utakmice u Kupu imaće posebnu draž, jer se igraju po dve. Dobili smo ozbiljnog protivnika, stabilnu ekipu, nije to onaj Voždovac sa početka sezone, uspeli su da prevaziđu probleme", rekao je trener čukaričkog.

Milojević je dodao i da Čukarički i Voždovac imaju ozbiljne ambicije, da nema favorita i da će utakmice dve ekipe biti "mali gradski derbi".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke