Čukarički traži trenera - Lešnjak podneo ostavku!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 12.09.2016.
14:13
Izvor: Sportske.net

Dosadašnji šef stručnog štaba fudbalskog kluba Čukarički Milan Lešnjak podneo je u ponedeljak ostavku nakon serije loših rezultata u domaćem šampionatu.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Čukarički od danas kreće u potragu za novim trenerom, pošto je dosadašnji šef stručnog štaba Milan Lešnjak podneo ostavku zbog loših rezultata u Superligi.

"Rezultati sada nisu onakvi kakve očekujemo svi u klubu i to je jedini razlog moje ostavke na mesto šefa stručnog štaba, ali sam uvek tu za FK Čukarički" rekao je Milan Lešnjak.

Dosadašnji trener neće napustiti Čukarički već bi u danima koji slede trebalo da bude prekomandovan na neku drugu funkciju, a sportski direktor Vladimir Matijašević najavio je da će Lešnjakov naslednik biti uskoro imenovan.

"Novi trener biće poznat u narednim danima. Dok on ne dođe, ekipu će od sutra voditi Mihajlo Jursović i Nenad Mirosavljević. Lešnjak će za sad ostati u klubu na nekoj drugoj poziciji" rekao je Matijašević.

Čukarički je nakon elimacije u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope nanizao loše rezultate u Superligi pa posle osam kola zauzima 14. poziciju na tabeli sa samo pet osvojenih bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Diablo
Monday, 12.09.2016
14:47

Dzabe sto su oterali trenera kad onaj zlikovac Matijasevic ostaje.Od vuce sve konce.