Čukarički sklapa mlad i ambiciozan tim

Autor: Beta Beta
ponedeljak 04.01.2016.
14:26
Izvor: Beta

Ekipa superligaša sa Banovog Brda biće podmlađena tokom pauze u šampionatu, a trener Zoran Popović veruje da će ambiciozni i perspektivni igrači dati doprinos u ostvarivanju željenih rezultata.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Čukarički će u drugom delu sezone Superlige Srbije imati mlad i ambiciozan tim, rekao je danas trener ekipe s Banovog Brda Zoran Popović.

"Vidim da se dosta pričalo o tome kako će izgledati naš sastav u drugom delu šamponata. Za sada jedino što mogu da kažem jeste da ćemo imati mlad i ambiciozan tim sa dosta igrača od 94. do 98. godišta. Prvom timu je priključeno nekoliko omladinaca i sigurno da će pokušati da se nametnu da budu među 11 ili 18", rekao je Popović.

Čukarički je prvi deo sezone završio na drugom mestu sa 37 bodova, koliko ima i trećeplasirani Borac.

"Znamo da nas u nastavku sezone čeka teška borba za mesto koje vodi u Evropu. Ostale superligaške ekipe će imati daleko veći broj iskusnih fudbalera, ali u Čukaričkom moramo da pored rezultatskih ambicija mislimo i na budućnost", naveo je Popović.

Ekipa Zorana Popovića u nedelju se okuplja pred početak priprema za nastavak šampionata. Čukarički će u Beogradu trenirati do 30. januara kada je planiran odlazak u Limasol na dvonedeljne pripreme.

"Prilagođavaćemo se vremenskim uslovima. Sve do odlaska na Kipar treniraće se dva puta dnevno osim nedeljom. Sigurno da ćemo u narednih dvadesetak dana odigrati i dve prijateljske utakmice u Beogradu", rekao je Popović.

Popović je preuzeo Čukarički 5. oktobra, posle sporazumnog raskida ugovora kluba sa Vladanom Milojevićem.

"Što se tiče mojih saradnika, ostaju svi koji su i bili tu. Očekujem da se uskoro priključi još jedan pomoćni trener, kao i stručnjak za kondiciju koji dolazi iz inostranstva", kazao je Popović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Monday, 04.01.2016
15:27

Trener jednog nadasve karakternog kluba, ljubi ga/ih Brendan Rodzers...