Čukarički produbio krizu Novog Pazara

Autor: Beta Beta
sreda 06.04.2016.
18:57
Izvor: Beta

Pobedom nad Novim Pazarom u okviru 29. kola Superlige Čukarički je obezbedio barem treće mesto na tabeli pred početak plej-ofa. "Plavi" su novim porazom dodatno produbili krizu u kojoj se nalaze već neko vreme.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su danas na svom terenu Novi Pazar sa 1:0 (1:0) u utakmici 29. kola Superlige Srbije. Jedini gol za domaćina postigao je Bojan Ostojić u 18. minutu posle kornera Stefana Živkovića.

Čukarički je današnjom pobedom, ali i porazom Radničkog od Vojvodine (0:3) pred početak plej-ofa obezbedio najmanje treće mesto, pošto kolo pre kraja drugog dela sezone ima pet bodova više od četvrtoplasiranih Nišlija i Borca iz Čačka koji je odigrao nerešeno 1:1 sa OFK Beogradom.

"Brđani" su do prednosti došli iz prve prave prilike na utakmici u 18. minutu posle kornera koji je izveo Stefan Živković s desne strane. On je u uputio oštar centaršut u peterac, a tamo je Ostojić bio najviši u skoku, pa je loptu glavom prosledio u mrežu Mladena Živkovića.

Novi Pazar je nakon primljenog gola zaigrao otvorenije, ali nije uspevao da ozbiljnije ugorzi gol Nemanje Stevanovića, dok je Čukarički imao još nekoliko dobrih situacija da dođe do gola, ali ipak do poluvremena nije bilo promene rezultat.

Ekipa Milana Lešnjaka je na početku drugog dela igre, odnosno u 50. minutu umalo udvostručila prednost, ali je Andrija Pavlović udarcem sa oko 20 metara pogodio stativu.

Gosti su imali blagu inicijativu u drugom poluvremenu, ali sve do završnice susreta nisu ozbiljnije ugorzili gol Nemanja Stevanovića. U 83. minutu posle soloprodora Vladimira Radivojevića lopta je srećno došla do Voje Ubiparipa, ali golman Čukaričkog je pokrio bliži ugao i sačuvao svoj gol.

Ekipa sa Banovog brda posle 29. kola zauzima treće mesto sa 50 bodova, jedan manje od drugoplasiranog Partizana, dok je Novi Pazar 13. sa 28.

Čukarički će u poslednjem, 30. kolu drugog dela sezone gostovati Spartaku u Subotici, dok će Novi Pazar ugostiti Radnik iz Surdulice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke