Čukarički predstavio trojicu novih fudbalera

Autor: Beta Beta
četvrtak 09.06.2016.
14:22
Izvor: Beta

Fudbalski klub Čukarički predstavio je danas trojicu novih igrača Alena Mašovića, Marka Docića i Asmira Kajevića.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Mašović je došao iz Voždovca, a Docić iz Javora i obojica su potpisali četvorogodišne ugovore, dok je Kajević potpisao ugovor na dve godine a došao je iz Rijeke.

Potpredsednik Čukaričkog Nenad Mirosavljević rekao je da su oni svojim igrama i kvalitetom u prethodnoj sezoni zaslužili dolazak u taj beogradski klub.

"Sva trojica su kvalitetom zaslužili dolazak. Nisu dovedeni na reč već su dugo praćeni. Sigurni smo da će doprineti našem kvalitetu i da će pojačati konkurenciju u ekipi", rekao je Mirosavljević na predstavljanju novih igrača.

Mašović igra na poziciji krila, a Docić i Kajević su vezni igrači.

"Zadovoljstvo mi je što sam postao deo kluba koji iz godine u godinu raste. Zahvalan sam na poverenju i nadam se da ću ga opravdati svojim igrama. Gotovo sam siguran da ću imati boljiu sezonu nego u Voždovcu, pre svega jer sam tamo imao mnogo probelma sa povredom, a sada je sve u redu", rekao je Mašović.

Docić je zahvalio Čukaričkom na ugovoru i rekao da će dati sve od sebe da opravda poverenje uprave jednog od najboljih klubova u Srbiji.

Kajević je izrazio nadu da će sa Čukaričkim napraviti ozbiljan rezultat u Ligi Evropa, ali i domaćim takmičenjima i da je siguran da će napredovati u beogradskom klubu.

"Mogu da igram na svim pozicijama na sredini terena, konkurencija je dobra i to doprinosi kvalitetu svakog igrača", rekao je Kajević.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke