Čukarički predstavio novog trenera, uz poruku: ''Svi klubovi imaju krizu, osim Zvezde...''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 07.03.2016.
12:27
Izvor: Beta

Novi trener fudbalskog kluba Čukarički Milan Lešnjak rekao je danas da ambicije ekipe ostaju kao i kod njegovog prethodnika Zorana Popovića.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Novi trener fudbalskog kluba Čukarički Milan Lešnjak rekao je danas da ambicije ekipe ostaju kao i kod njegovog prethodnika - plasman u kvalfikacije za Ligu Evropa.

"U novijoj istoriji kluba, posle Vlade Milojevića i Zorana Popovića, ja sam treći trener. Ovaj klub je s velikim ambicijama, ali i sa fantastičnim uslovima i te ambicije su izgradjene na pravim i zdravim temeljima.

Mnogo vremena sam proveo sa prvim timom i pri prvom timu i nema nepoznanica.

Uz kvalitetan rad i kvalitetne igrače koje imamo, verujemo da ćemo uspeti da izborimo plasman u Ligu Evropa. Klub to zaslužuje i to je realno. Svi znamo cilj i trudićemo se da ga ostvarimo",
rekao je Lešnjak novinarima na promocji na Banovom brdu.

Doskorašnji šef stručnog štaba Zoran Popović podneo je pre tri dana ostavku iz privatnih razloga. On je ekipu sa Banovog brda preuzeo 1. oktobra prošle godine, kada je zamenio Vladana Milojevića.

Lešnjak je rekao da njegovoj ekipi do kraja takmičenja u Super ligi Srbije predstoji velika borba za pozicije koje vode u evropska takmičenja.

"Biće neizvesno do poslednjeg kola. Ima četiri ili pet klubova koji su konkurentni za drugo i treće mesto i to pokazuje kvalitet lige, pored Crvene zvezde koja se odvojila i sigurno će biti prvak", rekao je on.

Na pitanje novinara da li će promeniti sistem igre, Lešnjak je rekao da će biti odredjenih promena.

"Trudićemo se da igramo otvoren i ofanzivni fudbal... Da poradimo i na psihološkom planu, jer se nama često dešava da se posle vodjstva povučemo i da gledamo da prodjemo nekažnjeno... Tako je bilo i juče. Moraćemo jako da treniramo, kako bismo naučili šta da radimo u takvim situacijama", rekao je on.

Čukarički je tokom zime na pozajmicu od Rome dobio talentovanog 20-godišnjeg krilnog fudbalera Nemanju Radonjića, koji u prethodnom periodu nije dobio šansu, pa je novinare zanimalo da li će je kod Lešnjaka dobiti.

"On je vanserijski talenat, poznajem ga odavno, radili smo u reprezentaciji. Kao mlad jeste bio problematičan, a sada sve zavisi od njega. Ima kvalitet, ali mora da shvati da mu je ovo poslednja šansa da ne ostane večiti talenat i tako završi karijeru", rekao je Lešnjak.

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević zahvalio je Zoranu Popoviću na saradnji i rekao da nije očekivao njegovo odlazak tokom sezone.

"Nije bilo nikakvih problema s njim. Otšao je posle šest meseci jer ima privatnih problema. Niko nije znao da je tako...

Otišao je do vlasnika kluba i rekao da u narednih meseca dana ne može ozbiljno da se posveti klubu. Neko će pomisliti da je kriza rezultata, ali nije...

Svi klubovi imaju krizu, sem Zvezde...

Mogao je da ostane koliko je hteo",
rekao je Matijašević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Monday, 07.03.2016
14:03

Sad se sprdaju sa državnim projektom a učestvovali su u lakrdiji kad onaj nesrećnik dva puta ulazi 1 na 6 i kao daje gol a oni nevešti,kriva boga,izbacio ih i z ravnoteže...daće bog da UEFA reaguje , ili bar Kairat.

avatar
LakiLakiLakii
Monday, 07.03.2016
17:14

Kada čovek uđe na tvoj profil može da vidi da ti samo komentarišeš naš klub. Ako smo ti toliko interesantniji i zanimljiviji ti pređi lepo u naš tabor. :)

avatar
Liverpool_Zvezda
Monday, 07.03.2016
21:59

Naletećete na Kairat, samo polako... Ako uspete uopšte da dođete do njih. Šamrok Rovers!

avatar
Monday, 07.03.2016
13:50

Evo ovim putem da mu pozelim srecu, u nastavku. Nisam bio an Popovicevoj poslednjoj utakmici malo mi je krivo zbog toga, ali ocekujem da cu na sledecoj biti i da ce biti pobeda. Samo se nadam da necemo nazadovati. Srecno Lesnik, pa da bide na leto i cokolade.

avatar
Budimo.ljudi
Monday, 07.03.2016
15:30

Prejak ti je nick :D