Čukarički očekuje težak meč protiv Borca

Autor: Beta Beta
četvrtak 19.11.2015.
15:16
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Zoran Popović rekao je da očekuje zanimljivu i napornu utakmicu protiv Borca u Super ligi.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Čukarički će u petak dočekati Borac u 18. kolu srpskog prvenstva. Domaćin je treći na tabeli sa 29 bodova, dva manje od narednog protivnika, koji je drugi.

"Jedna u nizu pravih prvenstvenih utakmica, protiv Borca koji je najprijatnije iznenađenje prvenstva. Utakmica će biti zanimljiva, ali i naporna za oba tima",
rekao je Popović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Popović je Borac ocenio kao klub sa izuzetnim pojedincima i dodao da će se videti da li će nešto promeniti angažovanjem Milorada Kosanovića za trenera umesto Nenada Lalatovića.

On je rekao da ga čudi cela situacija oko Borca i priče o finansijskoj krizi u tom klubu.

"Objektivno, više ne znam ko prima novac, a ko ne. Novac u srpskom fudbalu nema značaj koliki mi mislimo da ima, jer su tu mladi igrači koji uvek nalaze motiva, zbog kluba, ali i svoje budućnosti. Borac je letos doveo ovoliko kvalitetnih igrača, a nije mogao da ih dovede bez novca. Sve mi je to nekako jako čudno", kazao je Popović.

Kapiten ekipe sa Banovog brda Igor Matić rekao je da očekuje zanimljivu i neizvesnu utakmicu, kao i to da ne može da kaže da je Čukarički favorit, pošto je Borac drugi na tabeli.

"Borac igra kvalitetno, to je dobra, kompaktna, agresivna i čvrsta ekipa i ne čude njihovi rezultati. Moraćemo da učinimo sve i budemo maksimalno motivisani i gledamo sebe. Imamo kvalitet, dobar niz u poslednje vreme i daćemo sve od sebe da zabeležimo pozitivan rezultat", rekao je Matić.

On je kazao da promena trenera u Borcu može da bude "pozitivan šok".

"Novac u fudbalu nije garant uspeha. Oni su imali dobru celinu, vođeni su dobro od trenera Nenada Lalatovića. Dva boda su ispred nas, nadam se da ćemo sutra biti ispred njih pa da ćemo pričati o nama", kazao je Matić.

Utakmica će se igrati sutra od 17.00 na Banovom brdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke