Čukarički nije opcija - Evo koji klub iz Srbije može do Mihajlovića!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.04.2016.
09:34
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Krilni fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović poručio je da ga ne zanima transfer u Čukarički i da bi, pored Partizana i Rada, u Srbiji igrao samo za još jedan klub.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Prethodne nedelje imali smo prilike da čujemo kako predstavnici Čukaričkog govore o angažovanju Nemanje Mihajlovića, na šta su im iz Humske poručili da će im prodati igrača "po akcijskoj ceni".

Jasno je da su "Brđani" namerno provocirali takvim pričama pred derbi sa Partizanom, a evo šta o mogućnosti da jednog dana zaigra za Čukarički kaže sam fudbaler.

"Rekao sam da me ta priča uopšte ne zanima, niti prelazak, niti bilo šta. Njihovo je pravo da traže, da li klub ili ja hoćemo – to je druga stvar. Rekao sam da bih jednog dana samo u inostranstvo, pogotovo ne bih iz Partizana u Čukarički" kaže Mihajlović za "Žurnal".

Kada je već reč o transferu, krilni fudbaler Partizana koji je u Srbiji još nastupao za Rad, tvrdi da bi samo još jedan klub u zemlji mogao da računa na njegov potpis.

"Radnički iz Novog Beograda, tamo mi je, svojevremeno, igrao pokojni otac. Ali, to je nerealno..." zaključuje Nemanja Mihajlović.

Nemanja Mihajlović je u Partizan prešao pre početka tekuće sezone ali je zbog politike Rada koji nije želeo da ga proda crno-belima morao da sačeka šest meseci i da trenira u Teleoptiku pa da se kao član te ekipe priključi prvom timu kluba iz Humske.

Braneći boje Rada i Partizana Nemanja Mihajlović je na dvadeset odigranih utakmica postigao šest pogodaka u domaćem prvenstvu i nacionalnom Kupu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 27.04.2016
10:49

Sramota oteli dete od FK Rad pa se hvale svojom školom fudbala.

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Wednesday, 27.04.2016
22:51

Ocigledno ne znas da on i jeste dete Partizana.Do pre par godina je igrao za Teleoptik.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 28.04.2016
11:43

Možeš li da navedeš u kada je on to bio u Teleoptiku jer ja taj podatak ne mogu nigde da nađem.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Thursday, 28.04.2016
09:35

Ja sam samo rekao da ste ga oteli Radu na nečastan način i to je istina. Teleoptik nije partizan tako da nije dete partizana.

avatar
Thursday, 28.04.2016
08:43
avatar
indija durot
Wednesday, 27.04.2016
10:28

Od kada je pocelo da se prica o njemu u medijima na terenu ga nigde nema.Ima potencijal za repku,steta bi bilo da propadne.