Čukarički na korak od predvorja eliminacione faze Lige šampiona!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.11.2016.
11:24
Izvor: Sportske.net

Omladinski šampion Srbije večeras igra revanš utakmicu druge runde šampionske staze Lige šampiona. Mladi "Brđani" brane prednost jednog gola stečenu u Trondhajmu.

NKDomžale/LadoVavpetič
NKDomžale/LadoVavpetič

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije u konkurenciji omladinaca nalazi se pred istorijskom utakmicom u Ligi šampiona, pošto će u slučaju eventualnog uspeha u dvomeču sa Rozenborgom doći na korak od eliminacione faze takmičenja.

Omladinski sastav fudbalskog kluba Čukarički večeras od 18 časova dočekuje norveški Rozenborg u revanš susretu druge runde šampionske staze Lige šampiona za mlade.

Ekipa Mihajla Jurasovića donela je iz Trondhajma sjajan rezultat (1:0) ali je plasman u plej-of fazu takmičenja još uvek daleko, jer predstoji "drugo poluvreme" dvomeča sa kvalitetnim norveškim sastavom.

"Siguran sam da će meč ovde biti teži. Tamo kad smo išli gledali smo Rozenborg na snimcima i znali smo od prilike šta nas čeka, a sad smo sigurni u to šta nas čeka. Nadam se dobroj utakmici i mislim da ćemo iz nje izaći kao pobednici. Relano neće biti lako" poručio je u utorak Jurasović.

Šampion Srbije eliminisao je na startu takmičenja ekipu Domžala, a ukoliko uspešno preskoči i Rozenborg uslediće okršaj sa jednom od drugoplasiranih ekipa koje igraju u grupnoj fazi Lige šampiona za mlade.

Dovoljno je reći da potencijalni rivali u plej-of fazi takmičenja mogu da budu omladinci Mančester Sitija, Bajerna, Atletiko Madrida, Monaka, Porta, Juventusa ili Liona, a spisak se tim imenima ne zaključuje jer u grupama tek treba da usledi rasplet.

Revanš utakmica druge runde šampionske staze Lige šampiona za mlade između Čukaričkog i Rozenborga na programu je večeras od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke