Čukarički ima novog direktora omladinske škole

Autor: Beta Beta
utorak 17.05.2016.
11:53
Izvor: Beta

Fudbalski klub Čukarički postavio je na mesto direktora omladinske škole Nikolu Trbovića, koji je do sada bio šef skauting službe, saopšteno je danas.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Vršilac dužnosti direktora do sada je bio Žarko Ćurčić, a pre njega Zoran Popović.

"Dogovorili smo se sve na sastanku u ponedeljak. Prihvatio sam ponudu bez razmišljanja. Vrlo sam svestan teškog posla koji me očekuje, ali od obaveza i odgovornosti nikad nisam bežao. Na ovo gledam kao na veliki izazov, jer je za Čukarički omladinska škola jedan od prioriteta", rekao je Trbović za sajt kluba.

On je kazao da će se u sledećih mesec dana promeniti plan i program i tako ciljevi "ostvarili na što efikasniji način".

"Kako klub raste i kako se razvija, tako se menjaju i ambicije. Do sada je urađeno mnogo i želimo da sve podignemo na još veći nivo kako organizaciono tako i strukovno", rekao je Trbović.

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je da Trbović zna kako funkcioniše sistem jer je dugo u klubu i da je zato dobio ovu odgovornu funkciju.

"Očekujemo da u predstojećoj sezoni nastavimo sa afirmacijom igrača iz našeg omladinskog pogona koji će predstavljati budućnost kluba. Nadamo se i da će rezultati mlađih kategorija biti u nivou sa rezultatima prvog tima, ali pre svega ćemo voditi računa da se igrači razvijaju na odgovorajući način ", rekao je Matijašević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke