Čukarički: "Bravo "orlići", svaka čast!"

Autor: Beta Beta
subota 20.06.2015.
15:59
Izvor: Beta

Stižu čestitke na račun naših zlatnih momaka sa svih strana!

Beta/AP Photo/David Rowland
Beta/AP Photo/David Rowland

Povezane vesti

Sportski direktor fudbalskog kluba Čukarički Vladimir Matijašević čestitao je danas omladinskoj reprezentaciji Srbije osvajanje titule šampiona sveta na Novom Zelandu.

"Da je srpski fudbal s jednim od najvećih potencijala u svetu i Evropi još jednom smo videli po rezultatu na Novom Zelandu. Najmanje što možemo da kažemo svi zajedno u ovom trenutku jeste - bravo, svaka čast, ponosni smo za sve što ste uradili na svetskom šampionatu", rekao je Matijašević za sajt kluba.

Fudbalska reprezentacija Srbije za igrače do 20 godina osvojila je danas titulu prvaka sveta, pošto je u finalu Svetskog prvenstva na Novom Zelandu pobedila, posle produžetaka, selekciju Brazila sa 2:1.

"Vreme će tek pokazati koliko je to značajan rezultat za naš fudbal, ali je tu i velika odgovornost svih nas da tu sjajnu generaciju omladinaca na odgovarajući način usmerimo dalje u karijeri. Čestitao bih svima, od čelnika saveza, preko stručnog štaba do igrača koji su u svakoj utakmici ginuli na terenu i pokazali da imaju veliko srce, jaku psihu i pobedničku volju", naveo je Matijašević.

"Moram da istaknem da je veliko zadovoljstvo što je u nacionalom timu momak iz našeg kluba, Staniša Mandić, ali ne bih da zaboravim ni trenera Nikolu Leposavića. Oni su još jedna potvrda da se u Čukaričkom radi profesionalno i na najvišem mogućem nivou", zaključio je sportski direktor ekipe s Banovog brda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke