Čukarički blistao u generalnoj probi

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 23.06.2016.
22:24
Izvor: Sportske.net

Sjajna utakmica za kraj, Čukarički je u generalnoj probi nadigrao bečku Austriju.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

U Sebodenu Čukarički je sa 3:1 (1:1) savladao Austriju Beč.

Golove su za ekipu trenera Milana Lešnjaka postigli Alen Mašović u 33, Staniša Mandić u 53. i Filip Kneževć u 59. minutu. Jedini pogodak za Austriju bio je zaparvo autogol Lukaša Pjasentina u 44. minutu.

Čukarički je meč počeo u sledećem sastavu: Stevanović, Stojković, Živković, Đurić, Pjasentin, B. Janković, Lagator, Kajević, Knežević, A. Mašović i Mandić.

U protokolu su bili i Petrić, Čubraković, Bašanović, N. Janković, E. Mašović, Radić, Cvetković, Regan, Srnić, Matić, Šarić, Mehmedović, Šapić, Docić, Jovanović, Radonjić, Bailone.

''Kvalitetna utakmica u kojoj je rezultat bio primaran jer je ovo bila generalna provera pred kvalifikacije u Ligi Evrope koje nas očekuju. Zadovoljan sam kako su odigrali gotovo svi momci i njihovom angažovanjem. Planirali smo da veći broj momaka odigra 90 minuta, ali smo zbog prilično teških priprema odlučili smo da to promenimo i da ih ipak ne opterećujemo previše. Vrlo blizu je prva utakmica u sezoni i važno je bilo da svi igrači koji su danas dobili šansu budu maksimalni na terenu'', rekao je posle utakmice Lešnjak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Danijella
Thursday, 23.06.2016
23:55

Najjace su ove izjave trenera tipa kada nas neko odere onda rezultat je bio u drugom planu, razigravali smo neke ideje..itd...a kad mi oderemo nekoga onda pokazali smo karakter u utakmici koja je imala rezultatakog znacaja..itd...Helloooo demagozi svaka utakmica kma rezultatakog znacaja na ovoj planeti pa makar to bilo i takmicenje u klikerima. Rezultat na kraju dolazi sam od kvaliteta!