Čukaričani oduševljeni gostoprimstvom u Andori

Autor: Beta Beta
sreda 09.07.2014.
23:19
Izvor: Beta

Prvi utisci ekspedicije Čukaričkog o Andori, gde su danas doputovali pred revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, veoma su povoljni.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Predsednik fudbalskog kluba Čukarički Miodrag Janković rekao je večeras da i u revanš utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Santa Hulije očekuje pozitivan rezultat.

"Pružićemo maksimum. Očekujem pozitivan rezultat koji će doneti čukaričkom bodove, ali i Srbiji. Favoriti smo. Oni su pružili maksimum u Beogradu, možda će igrati sa više želje, jer su domaćini, ali ne verujem da će biti bolji nego što su bili u prvoj utakmici", rekao je Janković srpskim izveštačima u Andori.

Fudbaleri Čukaričkog sutra od 18 časova na stadionu Komunal u mestu Andora La Velja igraju protiv Sant Hulije, revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Prošlog četvrtka u Beogradu, Čukarički je pobedio sa 4:0.

"Imaćemo više prostora jer oni moraju da napadnu i to otvara mogućnost našim igračima da pruže ono što se od njih očekuje. Forma je u uzlaznoj liniji, svakoga dana je sve bolja", rekao je Janković.

Janković je rekao da je oduševljen stadionom Komunal, da su igrači zadovoljni podlogom i dodao da se u klubu trude da stadion u Beogradu prilagode uslovima evropskih takmičenja.

"Mali je stadion, ali smo iznenađeni, neverovatno je lep. Uefa ima različite kriterijume, Andora je mala zemlja, ali za njihove potrebe ispunjava uslove. Kod nas je druga situacija, pokušavamo da se prilagodimo uslovima o licenciranju i pravilniku o stadionima. To smo uradili, naravno nije još kako treba za nastup u Ligi Evrope ili Ligi šampiona, ali se trudimo kako bismo jednog dana, možda i ove godine, zaigrali u Ligi Evrope", rekao je on.

"Ukoliko prođemo drugo kolo, sigurno još ćemo još jednom biti domaćini na Banovom brdu, a posle toga moramo tražiti drugo rešenje. Imamo dogovor sa Crvenom zvezdom", dodao je Janković.

Predsednik Čukaričkog istakao je veliko gostoprimstvo kluba iz Andore.

"Stekli smo nove prijatelje. Inače, dogovor je bio da mi snosimo troškove njihovog boravka u Beogradu, a oni će platiti sve naše troškove u Andori. Oni su i više nego korektni", rekao je Janković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke