Čuka veruje!

Autor: Beta Beta
četvrtak 24.09.2015.
13:44
Izvor: Beta

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da veruje u svoje fudbalere pred sutrašnju utakmicu protiv Mladosti u srpskom prvenstvu.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Čukarički će sutra dočekati lučansku Mladost u prvoj utakmici 11. kolu Super lige Srbije.

"Očekuje nas izuzetno teška utakmica. Dosadašnji rezultati u prvenstvu su pokazali da nema lakih protivnika. Ekipe su izjednačene i mnogo parametara odlučuje. Verujem u svoje igrače", rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

"U duel ulazimo posle remija u Ivanjici, igrači su toga svesni i spremni su. Čeka nas kvalitetan i tvrd protivnik, koji ima veoma malo bodova u odnosu na to kako igra"
, kazao je Milojević.

Njegova ekipa je peta na tabeli sa 15 bodova, dok je Mladost 13. sa pet manje. Tim iz Lučana nije pobedio u poslednje tri utakmice.

Milojević je naveo da je Mladost dobro organizovan i vođen klub i da ekipa iz Lučana brzo kazni svaku protivničku grešku.

"Na to moramo da se naviknemo. Kazniće nas samo ako se malo opustimo. Prošle godine u kupu su nam u prva četiri minuta dali dva gola. Mislim da smo se dobro spremili, dobro se poznajemo, očekujem dobru i tvrdu utakmicu, a Mladost je ekipa koja igra isto i kod kuće i na strani", rekao je Milojević.

On neće moći da računa na Lija Adija, koji je povredio zadnju ložu, a neizvestan je nastup Lukasa Pjasentina.

Milojević je rekao da ga brine to što njegov tim nema kontinuitet, kao i to da ima poverenja u svoje napadače, koji su bili neefikasni u poslednja četiri kola.

"U Ivanjici smo fenomenalno odigrali i odjednom se dogodio neobjašnjiv pad. Nismo pružili ono što je trebalo, ima mnogo prostora za napredak. Imam strpljenja i veliko poverenje u moje igrače. Sve će se srediti kroz vredan rad i treninge", rekao je Milojević.

Fudbaler Čukaričkog Marko Ranđelović rekao je da se nada da će utakmica protiv Mladosti pokazati da njegova ekipa izlazi iz krize.

"Na početku prvenstva nismo igrali dobro, ali izlazimo iz krize i nadam se da ćemo to da pokažemo protiv Mladosti. To je iskusna ekipa, sa opasnim kontranapadom, ali smo se dobro spremili. Nadam se da ćemo osvojiti tri boda", rekao je Ranđelović.

On će biti u sastavu prvi put od petog kola i utakmice sa Crvenom zvezdom.

"Izgubili smo od Zvezde posle moja dva faula. Nadam se da ću pokazati koliko vredim", kazao je Ranđelović.

Utakmica na Banovom brdu će se igrati u petak od 20.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke