Čuka sa vrha šoping centra u finale Kupa!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.04.2015.
18:18
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Čukaričkog potvrdili su plasman u finale nacionalnog Kupa još jednim trijumfom nad ekipom Voždovca, ovoga puta na vrhu TC "Stadion".

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Superligaš sa Banovog Brda overio je plasman u finale nacionalnog Kupa još jednom pobedom nad ekipom Voždovca koja je bila još ubedljivija od one ostvarene u prvom susretu.

Čukarički je u revanš susretu polufinala Kupa slavio rezultatom 1:4 (1:1) na gostovanju Voždovcu čime je ukupnim skorom od 6:1 obezbedio šansu da se bori za trofej.

Utakmica je možda mogla da krene u drugom smeru da je već u četvrtom minutu kapiten domaćih pogodio glavom sa ivice peterca. Umesto u mreži lopta je završila tik pored desne stative gola gostiju pa je ostalo 0:0.

Gotovo identična situacija viđena je već nakon tri minuta pred golom Nemanje Supića samo što je ovoga puta Bojan Ostojić glavom pogodio mrežu Voždovca i tako u mnogome trasirao put "Brđana" u finale već posle 7 minuta igre u revanšu.

Domaćin je stigao do izjednačenja do odlaska na odmor i to golom Nemanje Zlatkovića iz sumnjivog penala.

Ono što je u potpunosti obeležilo današnji meč na vrhu TC "Stadion" dogodilo se u 63. minutu kada je Slavoljub Srnić postigao jedan od najlepših golova u srpskog fudbalu.

Nakon centaršuta sa desne strane Srnić je u padu desnom petom sproveo loptu u mrežu i doneo novu prednost "Brđanim" posle čega je sudbina Voždovca definitivno bila zapečaćena.

Do kraja su gosti postigli još dva pogotka i trijumf učinili ubedljivijim čime je napravljena i sjajna uvertira pred finale koje nas očekuje početkom maja.

Protivnik Čukaričkog biće bolji iz dvomeča Partizan - Jagodina. Posle prvog meča crno-beli imaju prednost od 3:0 i vrlo je verovatno da će ekipa Zorana Milinkovića biti rival Čuke u finalu Kupa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke