Čuka sa jednim špicem napada Domžale! (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.07.2015.
19:20
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Čukaričkog od 20 časova igraju prvu utakmicu prvog kola kvalifikacija za LE protiv slovenačkih Domžala a trener Vladan Milojević odlučio se za sledeći sastav.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Osvajač nacionalnog Kupa večeras kreće u pohod na grupnu fazu Lige Evrope a prvi rival Čukaričkog biće slovenačka ekipa Domžale.

Trener Vladan Milojević nije mogao da računa na sve igrače pošto u sastavu nema povređenih Nikole Stojiljkovića i Obenga Regana, ali ni omladinskog reprezentativca Staniše Mandića.

Od raspoloživih snaga Milojević je sastavio tim koji će u formaciji 4-2-3-1 pokušati da ostvari povoljan rezultat u prvom meču na stadionu "Športni Park" u Domžalama.

Domžale - 41 Vidmar, 5 Zec, 6 Horić, 24 Trajkovski, 27 Dobrovoljc, 87 Morel, 7 Pancaš Požeg, 8 Žuninjo, 37 Majer, 88 Korun, 10 Vuk

Čukarički
- 12 Stevanović, 4 Piasentin, 22 Stojković, 23 Ostojić, 31 Brežančić, 6 D. Srnić, 8 Janković, 10 Matić, 24 Bojić, 14 S. Srnić, 11 Pavlović

Cukaricki

"Brđani" će na "Športnom parku" igrati sa jednim napadačem i to Andrijom Pavlovićem koji deluje kao zamena za povređenog Nikolu Stojiljkovića i nedovoljno spremnog Stanišu Mandića koji nije ni na klupi.

Udarne igle Čukaričkog trebalo bi da budu krilni igrači Petar Bojić i Slavoljub Srnić, dok je kao i u Superligi "mozak" ekipe Igor Matić.

Utakmica Domžale - Čukarički igra se od 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke