Čuka redom gubi, ali protiv Vojvodine je predstavila svoj novi ''biser''!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 22.08.2016.
14:31
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Sava Radić rekao je danas da zadovoljan što je debitovao za taj klub, ali je dodao da mu radost zbog tog događaja umanjio poraz od Vojvodine.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Osamnaestogodišnji Radić debitovao je za prvi tim Čukaričkog na utakmici 6. kola Super lige Srbije protiv Vojvodine. Ekipa s Banovog brda izgubio je sa 1:3.

"Debitovati za prvi tim je san svakog mladog igrača i meni se ukazao zahvaljujući poverenju koje mi je ukazao šef stručnog štaba Milan Lešnjak. Posebno mi je drago što je na konferenciji za medije posle utakmice rekao da sam u potpunosti zadovoljio nastupom", rekao je Radić za sajt kluba.

"Radost ovog događaja svakako mi je umanjio rezultat utakmice i po mom mišljenju mi nismo igrali toliko loše. Međutim, Vojvodina je igrala bolje, imala i više sreće i koristili su svoje šanse, a mi naše nismo. Moglo je da bude i obrnuto", dodao je on.

Radić je deo omladinske ekipe Čukaričkog, aktuelnog osvajača domaćeg prvenstva. On je ocenio da će mu igra sa prvim timom pomoći da i u mlađem timu doprinese što boljem rezultatu.

"Uspeli smo da osvojimo titulu prvaka države u kategoriji omladinaca i stekli pravo na kvalifikacije za Ligu šampiona za mlade. Nadam se da će mi iskustvo stečeno igrom u prvom timu pomoći da što bolje odigram utakmice u evropskom takmičenju", rekao je on.

Radić je u Omladinsku školu Čukaričkog došao pre tri godine, a profesionalni ugovor je potpisao krajem 2015. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Monday, 22.08.2016
18:43

Из Ниша, где за још веће таленте него што је он, нажалост нема места.