''Čuka'' preko OFK-a do četvrtfinala Kupa!

Autor: Beta Beta
sreda 19.11.2014.
15:14
Izvor: Beta

U pretposlednjoj utakmici osmine finala Kupa Srbije, Čukarički kao gost savladao OFK Beograd i prošao među osam najboljih. Sledi duel Partizana i Sloge (PM).

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su danas na Karaburmi pobedili OFK Beograd sa 2:1.

Strelci za Čukarički bili su Nikola Stojiljković u 34. i Igor Matić u 49. minutu, dok je jedini strelac za domaću ekipu bio Milan Savić u 81. minutu.

Čukarički je do prednosti stigao posle kontranapada koji je povukao Slavoljub Srnić sa svoje polovine. On je kroz sredinu proigrao Stojiljkovića koji je izašao sam ispred golmana OFK Beogarda Stefana Čupića i lako ga savladao.

Na početku drugog poluvremena Čukarički je, ponovo posle kontranapada, duplirao prednost. Ovog puta je Andrija Pavlović probio po desnoj strani i u šesnaestercu OFK Beograda uposlio usamljenog Matića koji je šutirao iz prve sa sedam, osam metara i savladao Čupića.

OFK Beograd je u 81. minutu smanjio zaostatak, ali je, ispostaviće se na kraju, to bilo i sve što su uradili. Ivan Vuković je izveo slobodan udarac sa oko 30 metara, iskosa sa desne strane, i u kaznenom prostoru pronašao Savića koji je glavom poslao loptu u mrežu.

Meč je odigran na Omladinskom stadionu pred oko 150 gledalaca.

Žreb za četvrtfinale Kupa Srbije je u petak u Staroj Pazovi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke