Čuka - Pobedili i Partizan i Zvezdu, a tek sad ih očekuje najteža utakmica?!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 02.05.2016.
13:35
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je da će sutrašnja utakmica sa Vojvodinom biti psihološki najteža od kada je klubu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Razlog za takvo razmišljanje trenera Čukaričkog je što duel sa Novosađanima dolazi posle vezanih pobeda nad Partizanom i Crvenom zvezdom.

"Psihološki će to biti najteža utakmica od kad sam u klubu. Zašto? Obično utakmice posle Zvezde ili Partizana kad se napravi dobar rezultat uljuljkaju igrače i igrači misle da je dovoljno samo izaći na teren kako bi se uzela tri boda.

Imali smo sreće da smo protiv Partizana i Zvezde igrali utakmice jednu za drugom, da smo dobro odigrali i da smo nagrađeni rezultatom. Tako da što se tiče angažovanja, moramo protiv Vojvodine da odigramo kao na prethodna dva susreta",
rekao je Lešnjak novinarima na stadionu Čukaričkog.

Tim sa Banovog brda trenutno je drugi na tabeli, sa pet bodova više od trećeg Partizana i devet bodova više od pete Vojvodine. Čukarički je u seriji od sedam uzastopnih pobeda, dok Vojvodina u prethodne dve utakmice ima remi i poraz.

"Ako posmatramo period od zimske pauze, mislim da Vojvodina nema dovoljno sreće. Ima kvalitet, dobre igrače. Da ih je sreća malo više pogledala, bodovno bi otprilike bili kao i mi. Ne bi bilo velike razlike. Maksimalno smo skoncentrisani i fokusirani da pokušamo da napravimo najbolji mogući rezultat", rekao je Lešnjak.

Čukarički je za četiri dana pobedio prvo Partizan, a onda i Zvezdu i to u gostima, a sada dočekuje treći najveći klub u zemlji. Lešnjak je kazao da poštuje rivala, ali da će ekipa ići na pobedu.

"Posle pobeda protiv Partizana i Zvezde u nekom kratkom periodu očekuje nas neizvesna utakmica. Vojvodina je veliko ime našeg fudbala. Možda imaju u poslednje vreme krizu rezultata.

Potrudićemo se da nastavimo niz, neće biti ni malo lako. Imamo puno poštovanje prema Vojvodini, stvarno ih mnogo cenimo, kao ekipu i trenera (Nenada) Lalatovića. Ulazimo u meč sa svojim željama i ambicijama i učinićemo sve da izađemo kao pobednici"
, rekao je Lešnjak.

U tim će se posle pauze od skoro 40 dana zbog povrede vratiti kapiten Igor Matić.

"Hoćemo da igramo što bolje u svakoj utakmici i da pružmo maksimum. Možda niko nije očekivao ovakvu seriju, ali mi želimo da iz svake utakmice izađemo kao pobednici i mislim da za to imamo kvalitet.

Od kad je došao novi šef, bolje smo organizovani, ima više discipline, zna se ko šta radi na terenu i to očigledno daje rezultat",
rekao je Matić.

"U fudbalu postoje zahtevi koji moraju da se poštuju. U ovom trenutku mi to činimo na maksimalan način. Nadam se da će tako biti i u preostale četiri utakmice. Dobro radimo, dobro treniramo, imamo samopouzdanja, iskreno se nadam najboljem i da ćemo ispuniti ambicije ovog kluba", dodao je on.

Utakmica Čukarički – Vojvodina igra se od 17.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 02.05.2016
13:37

Tako je, Partizan, zvezda pa Vojvodina, tim redom:-D Trazite i nekog igraca Vojvodine, njihove mozda i mozete da kupite, vama ce dati tj. prodati u slucaju dobre ponude, tamo bi dopustio i pokojni Bata:-D

avatar
RamboBabaManUtd
Monday, 02.05.2016
13:55

Nikad niko ispred Zvezde sto se tice Balkana, ne blamiraj se.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Monday, 02.05.2016
21:11
avatar
Monday, 02.05.2016
14:07

Nisam te nista pitao.