Čuka ohrabrena: "Moramo da nastavimo da pobeđujemo"

Autor: Beta Beta
četvrtak 09.04.2015.
15:12
Izvor: Beta

Nakon istorijskog uspeha, nove obaveze čekaju ekipu Čukaričkog.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Sportski direktor fudbalskog kluba Čukarički Vladimir Matijašević čestitao je danas svima u klubu istorijski, prvi, plasman u finale Kupa Srbije i dodao da ekipa sada treba da se okrene obavezana u prvenstvu.

"Čestitam igračima i svima u klubu na istorijskom uspehu, ali ne treba više razmišljati o tome. Od juče je to prošlost, već u ponedeljak igramo protiv Rada kod kuće i ako hoćemo u Evropu moramo da pobeđujemo u sledećim prvenstvenim utakmicama. O Kupu ćemo razmišljati sredinom maja", rekao je Matijašević za sajt kluba.

Čukarički se juče plasirao u finale Kupa Srbije, pošto je u revanš meču polufinala pobedio Voždovac sa 4:1. U prvom meču, odigranom na Banovom Brdu, Čukarički je slavio sa 2:0.

U finalu Kupa Srbije Čukarički će se sastati sa Partizanom.

Ekipa Vladana Milojevića u ponedeljak, 13. aprila, dočekuje Rad u utakmici 22. kola Super lige Srbije.

"Čekaju nas u domaćem šampionatu utakmice protiv Rada i Radničkog iz Niša na našem stadionu, pa gostujemo Radničkom iz Kragujevca. Sve su to ekipe koje se bore za svaki bod. Rad je u seriji pobeda, mlad su i perspektivan tim. Naši igrači moraju u sledećim kolima na terenu da pokažu da nisu slučajno treći na tabeli. I zbog njih samih i zbog kluba moraju da pobeđuju", naveo je Matijašević.

Kako je ocenio, u klubu su svi povezani i jedinstveni – igrači, stručni štab i zaposleni, a to je najbolje pokazano kad je pobeda u polufinala Kupa posvećena povredjenom omladincu Čukaričkog Nemanji Cvetkoviću.

"Nemanja je slomio nogu na treningu i svi u klubu mu želimo brz oporavak i povratak",
poručio je Matijašević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke