''Čuka'' - Kup je idealna prilika za izlazak iz krize?

Autor: Beta Beta
utorak 20.09.2016.
15:16
Izvor: Beta

Privremeni trener Čukaričkog Nenad Mirosavljević rekao je da će njegovi fudbaleri dati sve od sebe da izađu iz rezultatske krize, kao i da ne potcenjuju nijednog protivnika, pa tako ni Radan iz Lebana, sutrašnjeg protivnika u šesnaestini finala Kupa Srbij

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Utakmica Radan - Čukarički igra se sutra od 16.00.

"Naše ambicije su poznate, idemo da dobijemo utakmicu, ali znamo da neće biti lako. Idemo ekipi koja dobro igra kod kuće i sigurno će biti spektakl jer dolazi Čukarički - osvajač kupa i ekipa koja svake godine izlazi u Evropu.

Očekujem da odigramo dobro i da obezbedimo prolazak u narednu rundu. Za igrače je najbitnije da se ne plaše grešaka, jer je očigledno da im je opalo samopouzdanje"
, rekao je Mirosavljević novinarima na stadionu.

Čukarički je jako loše počeo sezonu u Super ligi. Trenutno je pretposlednji, sa samo jednom pobedom, dva remija i šest poraza iz prvih devet kola.

"Očekujem da će sa prvim pozitivnim rezultatom igrači dobiti na samopouzdanju. Ekipa je na okupu, sem Stefana Živkovića, koji ne može da igra zbog crvenog kartona. Čuli smo da je teren odličan i da imamo sve uslove za dobru igru", rekao je Mirosavljević.

Vezni fudbaler Čukaričkog Dragoljub Srnić rekao je da "nema slabe ekipe" i da se niko ne sme potcenjivati.

"Očekujem polazak u narednu fazu takmičenja. Daćemo sve od sebe da odigramo što bolje i da malo izadjemo iz rezultatske krize koja nas je zadesila u prvenstvu", rekao je Srnić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke