''Čuka'' kreće u pohod na istorijski trofej!

Autor: Beta Beta
utorak 19.05.2015.
13:25
Izvor: Beta

U Čukaričkom se ne plaše Partizana, tvrde da su uz klub iz Humske najbolji tim u Srbiji i to će pokušati da potvrde u sredu, u finalu Kupa.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da će njegova ekipa učiniti sve da pobedi Partizan u finalu Kupa i osvoji prvi trofej u klupskoj istoriji.

"Bez lažne skromnosti, u finalu će se sastati dve najbolje ekipe, bar što se tiče ove godine. Čestitamo Partizanu na apsolutno zasluženoj tituli i uradićemo sve što je do nas da ne osvoji duplu krunu. Možda bi bilo najpoštenije da oni uzmu prvenstvo, a mi Kup", rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Čukarički će sutra igrati protiv Partizana u finalu Kupa, za svoj prvi trofej u klupskoj istoriji.

"Nadu niko ne može da nam uzme, želimo prvi trofej u istoriji. Kada smo već došli do ovde uradićemo sve što je do nas. Mislim da ćemo imati snage. Neka pobedi bolji i neka pobedi fudbal, to mi je najveća želja", kazao je Milojević.

On je ocenio da je Čukarički tokom sezone bio na visokom nivou i da je ostvario cilj, kada je reč o Super ligi.

"Čukarički pre tri i po godine nije trebalo ni da postoji, okupili smo se sa verom da ga vratimo gde mu je mesto, u vrhu srpskog fudbala. Došli smo do situacije da se borimo za trofej, kojem smo se nadali na početku sezone", rekao je trener Čukaričkog.

Milojević je izrazio želju da sve protekne u najboljem redu, bez incidenta.

"Želim da bude praznik fudbala i da vratimo veru u srpski fudbal, što on stvarno zaslužuje", dodao je Milojević.

Kapiten Čukaričkog Igor Matić rekao je da će njegova ekipa dati sve od sebe da osvoji trofej.

"Moraćemo da budemo hladne glave i damo sve od sebe da pobedimo. Motiv nam sigurno neće nedostajati. Imamo sve preduslove da odigramo dobru utakmicu i očekujem lepu fudbalsku predstavu i dobar ishod za nas", rekao je Matić.

Utakmica će se igrati sutra od 20.30 na stadionu Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ruud gullit
Tuesday, 19.05.2015
14:06

Jeli rodjace, jel si video ti prvenstvenu tabelu? Tamo pise da ste treci. Tako da se u finalu kupa ne sastaju dve najbolje ekipe. Mozda je to neko sredio da Cukaricki ne uzme zasluzeno drugo mesto, jel da? Mislio sam da navijam za Cuku u finalu a ovako cu da preskocim gledanje. Briga mene ko ce da pobedi.

avatar
Pera Zambula opet
Tuesday, 19.05.2015
16:06

Covek je lepo sve rekao, Cukaricki jeste najbolja ekipa posle Partizana ako nije bolja i od njega....samo Cukaricki nema filijale poput Zvezde i Partizana da dobija lako utakmice....Pogledaj medjusobne dulele Cukarickog i Zvezde u ove dve godine pa vidi ko je bolji trenutno :)