Crveno-beli ne znaju mnogo o rivalu, ali znaju da ih čeka 'pakao'

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.07.2016.
14:29
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Desni bek Crvene zvezde Miloš Cvetković rekao je da su igrači odmah po sletanju na Maltu shvatili šta će im najviše otežati posao u duelu sa La Valetom.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Šampiona Srbije u utorak očekuje premijerna utakmica u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a protivnik će biti ekipa La Valete sa Malte.

Ekspedicija Crvene zvezde stigla je na Maltu u ranim popodnevnim časovima letom iz Beograda. Trener Miodrag Božović na Maltu je poveo 20 igrača spremnih da izađu na teren i bore se za što bolji rezultat pred revanš.

"Biće težak meč jer je prvi u sezoni i nismo još potpuno spremni. Odmah po sletanju smo shvatili da nas čekaju velike vrućine i to će biti otežavajuća okolnost. Međutim i pored toga verujem da smo favoriti jer je kvalitet na našoj strani" rekao je Miloš Cvetković.

Fudbaleri Crvene zvezde večeras će od 19 časova odraditi poslednji trening pred sutrašnju utakmicu na stadionu Hibernijana.

"O protivniku ne znamo mnogo, zato smo koncentrisani na nas i da što bolje i ozbiljnije uđemo u duel. Moramo biti oprezni i pružiti maksimum u ovom trenutku" poručio je Cvetković.

Televizijski prenos sutrašnje utakmice obezbeđen je na Sportklubu a utakmica počinje u 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 12.07.2016
08:11

Niti cu se izviniti. Vi ste prvi poceli, napisao sam da mi je zao, to je dovoljno.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 12.07.2016
11:04

Pokaži gde i kako smo mi prvi počeli da vređamo. Revolte prestani više ovde da lažeš čoveče Božji.

avatar
Tuesday, 12.07.2016
11:31

Eto prve uvrede, ali samo u pokusaju, upravo to je jedna neistina. Nikad nisam lagao, a ti uvek i redovno lazes kad pises da ja lazem. Koji ti to problem u zivotu imas pa me svaki Boziji put docekujes i skreces paznju kad otvorim novi nalog- ostavi me na miru, covece!

avatar
Povratak kralja XLI
Monday, 11.07.2016
15:44

Kada je pre neki dan skaut Partizana izjavio da je Zaglebje bogat klub javio si se sa jednog od svojih mnogobrojnih profila (Anonymoussssss) i govorio o alibiju koji navodno Partizan stvara, a sada ni reč o zvezdinoj alibi-vrućini?

avatar
Stefan Lazović
Monday, 11.07.2016
15:51

Kakav crni alibi, dvojka ko vrata

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 11.07.2016
16:11

Za eventualni poraz od jednog ovakvog tima opravdanja nema tako da džaba troluješ. A što se tiče profila nemaju svi po 20 naloga kao ti i revotrl.