Crveno-beli igrali '9 na 9'

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 10.10.2015.
19:22
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su da se pripremaju za mečeve koji će uslediti nakon reprezentativne pauze, a danas je na Zlatiboru viđena interesantna trening utakmica '9 na 9'.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ekspedicija fudbalskog kluba Crvena zvezda nalazi se na Zlatiboru gde Miodrag Božović priprema igrače za iskušenja koja će uslediti nakon pauze u šampionatu.

Strateg crveno-belih nema na raspolaganju fudbalere koji imaju reprezentativne obaveze ali mu to nije smetalo da u subotu sačini dve "okrnjene" ekipe koje su međusobno odmerile snage.

Na jednoj strani, nastupali su Kahriman, Luković, Pavićević, Ibanjez, Donald, Ristić, Vered, Srnić i Hugo, a na drugoj Supić, Mbođ, Cvetković, Anđelković, Ahčin, Stojanović, Matos, Gavrić i Sikimić.

Rezultat je ostao u drugom planu ali je viđena odlična utakmica iako na Zlatiboru vladaju izuzetno loši vremenski uslovi.

Nedelja će za fudbalere Crvene zvezde biti slobodan dan, dok je povratak u Beograd planiran za utorak 13. oktobar.

Narednu utakmicu u domaćem šampionatu Crvena zvezda igra 18. oktobra protiv ekipe Rada, dok će meč 13. kola sa Vojvodinom crveno-beli odigrati u odloženom terminu 21. oktobra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke