Crveno-bele poterao maler!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.07.2015.
19:23
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović imao je kadrovskih problema i pre današnjeg treninga a onda su se dogodile nove povrede koje dvojicu defanzivaca stavljaju pod znak pitanja za meč sa OFK Beogradom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Vicešampion Srbije priprema se za premijeru u domaćem šampionatu zatrpan kadrovskim problemima koji su u četvrtak postali još obimniji.

Još pre nekoliko dana bilo je poznato da Miodrag Božović u nedelju neće moći da računa na povređene Petra Orlandića, Idana Vereda i Bruna Matosa, tri dana pred meč usledile su nove povrede.

Na današnjem treningu na povrede su se požalili defanzivci Marko Petković i Savo Pavićević čime je i njihov nastup u duelu sa OFK Beogradom doveden pod znak pitanja.

Crnogorski reprezentativac nategao je ligamente kolena, dok je kapiten mlade reprezentacije Srbije iskrenuo zglob što znači da će lekarski tim imati 48 sati da Pavićevića i Petkovića pripremi za duel na Vračaru.

Ukoliko ne budu u mogućnosti da zaigraju od prvog minuta Miodrag Božović će morati da se okrene alternativnim rešenjima u vidu Miloša Cvetkovića i Vukašina Jovanovića ili Mamadua Mbođa.

Podsećamo da se utakmica prvog kola Superlige između OFK Beograda i Crvene zvezde igra u nedelju na Vračaru sa početkom od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Christian Rosenkreutz
Thursday, 16.07.2015
22:35

Kao i svaki duel izmedju Terzinih klubova - bice gusto, kvalitet prsti na sve strane, 4-5 golova i na kraju, jedva nekako zvezda pobedi i to iz iksa.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Thursday, 16.07.2015
21:42
avatar
Vanja Grubač
Thursday, 16.07.2015
19:50

Pobeda u hendikepu a može da bude i iz nekog iksa čisto radi veće kvote...mora i da se zaradi na tome.

avatar
Zvezdas od rodjenja
Thursday, 16.07.2015
19:44

Za Pavicevica manje vise vazno ali steta ako se stvarno povredio Marko.

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 16.07.2015
19:32

Petković više povrijeđen nego što igra