Crvena zvezda - Knjiga pod naslovom "Derbi"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 09.10.2014.
11:49
Izvor: Sportske.net

Dva kiksa su zakomplikovala situaciju u kojoj se nalazi crveno-beli tim, pauza je dobro došla za konsolidaciju i pripremu za najvažniji meč jeseni.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Sa dva kiksa u novoj sezoni domaća prvenstva, Crvena zvezda je donekle pokvarila pozitivan niz i utisak koji je ostavio trener Lalatović na početku svog mandata u klubu sa Marakane.

Mladi stručnjak ističe da je dosadašnji učinak njegovog tima 'očekivan', te žali za propuštenom prilikom da se pobedi Voždovac. Kiksevi su sastavni deo igre, a na Lalatoviću je da ekipu što bolje pripremi za nastavak sezone kako bi se isti i izbegli.

Neće biti lako, Lalaltović na raspolaganju ima tim koji je sastavljen od igrača koji su u različito vreme dolazili u klub, oporavljali se od povreda i koji nisu podjednako pripremljeni za izazove.

Otuda povrede, ali i ljutnja stratega crveno-belog tima na igrače koji na svoju ruku uzimaju dodatne treninge, poput Đorđa Rakića, koji se protiv Voždovca povredio.

„Pogrešni saveti posle koštaju veoma skupo. Savetovao sam igrače da ne idu na privatne treninge jer im oni samo oduzimaju energiju, učinak je negativan. Ponekad je igračima bitniji razgovor ili psiholog, a ne da im se uzima novac za pogrešne poteze. Sa moje strane sam stavio tačku na tu temu, ako se praksa individualnih treninga van ekipe nastavi, uslediće sankcije.“, decidiran je Lalatović u razgovoru za Sport.

Prvenstvena pauza u Crvenoj zvezdi će biti iskorišćena za gostovanje banjalučkog Borca, nakon čega se ekipa okreće pripremi za veliki izazov.

„Nakon testa u Banjaluci, u subotu je na programu trening. Potom je nedelja slobodan dan pred otvaranje knjige pod naslovom - „Derbi“. Analiziramo i vežbamo, nadam se da Crvena zvezda može da se pokaže u trenutku kada mnogi mojim momcima, pre ovog megdana ne daju velike šanse.“, ističe lalatović.

Večiti derbi, 147. po redu, u okviru 9. kola JSL zakazan je za subotu 18. oktobar, s početkom od 19 sati na stadionu Partizana.

Ulaznice za ovaj meč su u prodaji od srede, 08. oktobra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke