Crno-beli veliki optimisti pred revanš u Podgorici

Autor: Beta Beta
ponedeljak 17.07.2017.
16:41
Izvor: Beta

Fudbaleri Partizana složni u oceni da su u prvoj utakmici pokazali da su bolji od Budućnosti, ali da ne žele da potcene rivala.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Partizan je u prvoj utakmici u Beogradu pobedio Budućnost sa 2:0 u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i imaće dobru priliku u revanšu da se plasira dalje.

"Pokazali smo kvalitet u prvoj utakmici, da smo bolji od Budućnosti, koju maksimalno poštujemo. Ne smemo da potcenimo protivnika jer se to vraća negativno", rekao je Nemanja Mihajlović uoči puta.

Crnogorski fudbaler iz Partizana Marko Janković kazao je da se nada da će na stadionu u Podgorici biti što više navijača srpskog kluba.

"Sprema se atmosfera kakva dugo nije vidjena u Crnoj Gori. Prija mi što ću igrati na stadionu na kom igram za reprezentaciju, kod kuće sam, ali mi je najbitnije da svoj trud i igru koncentrišem samo na klub, kako bismo prošli dalje"
, kazao je Janković.

Levi bek crno-belih Nemanja Miletić rekao je da njegova ekipa neće dozvoliti iznenadjenje.

"Znamo šta treba da radimo. Nadamo se dobrom rezultatu i prolazu u sledeće kolo. Sve je u našim rukama, nećemo protivniku dati ni da se ponada da može da prodje dalje", rekao je Miletić.

On je istakao da niko u Partizanu ne razmišlja o potencijalnom rivalu u trećem kolu, grčkom klubu Olimpijakos.

Mladi fudbaleri Partizana Đorđe Jovanović rekao je da će crno-beli pokušati da iskoriste to što će Budućnost "juriti" rezultat.

"Ništa nismo završili, odrađen je prvi deo posla. Ako budemo ponovili igru iz Beograda, mislim da je to - to", rekao je Jovanović.

Jovanović je najmladji u timu Partizana, a istakao je da mu zbog samopozudanja mnogo znači to što je sa prvom ekipom.

Utakmica u Podgorici počeće u utorak u 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sashki
Monday, 17.07.2017
17:33

Mislim da ne postoje nikakve šanse da partizan ne prodje dalje. Ama baš nikakve! Što se tiče nas mi imamo možda 30% šanse za sledeće kolo, al kada gledam treninge zvezde kako samo napadaju po bokovima i ne po sredini onda su nam šanse još manje

avatar
indija durot
Monday, 17.07.2017
16:58

Bice 5 komada usred titograda.podrska za grobare..bice vremena da se ne volimo kad pocne superliga,sad je vreme da se medjusobno podrzimo..

avatar
Stalker
Monday, 17.07.2017
16:50

Kontam da ako Partizan postigne jedan gol ide sigurno dalje. Samo hrabro!