Crno-beli u Trstu - Kića 'vrbovao' Saleta za novog konzula!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.01.2017.
21:22
Izvor: Sportske.net

Ekspedicija fudbalskog kluba Partizan boravila je tokom popodneva u Konzulatu Republike Srbije u Trstu gde je crno-bele ugostio legendarni Dragan Kićanović.

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Nedugo nakon što je u konzularnom predstavništvu Srbije u Trstu ugostio fudbalere i stručni štab Crvene zvezde, legenda Partizana Dragan Kićanović priredio je doček i za svoje crno-bele.

Rukovodstvo, stručni štab i fudbaleri kluba iz Humske posetili su Konzulat Republike Srbije u Trstu i družili se sa našim proslavljenim sportistom Draganom Kićanovićem koji već deset godina obavlja funkciju generalnog konzula u ovom italijanskom gradu.

Popularni Kića je, kao i obično, bio oduševljen posetom svojih zemljaka, pa im je priredio srdačan doček uz tradicionalno meze i po neko alkoholno piće za one kojima je to bilo dozvoljeno.

Marko Nikolić i Saša Ilić uručili su poklone Draganu Kićanoviću i njegovim saradnicima, a generalni konzul je poručio da bi upravo kapiten Partizana mogao da ga nasledi na tom mestu kada reši da "okači kopačke o klin".

Kako je protekla poseta crno-beli Konzulatu u Trstu pogledajte u priloženom videu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke