Crno-beli, spremajte se za veštačku podlogu i ''lelujave lopte''!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.07.2014.
13:48
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Pomoćnik Marka Nikolića na klupi Partizana vratio se sa Gibraltara, gde je ispratio prvu utakmicu potencijalnih rivala crno-belih na evro-sceni. Ima zanimljivih utisaka...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Podsetimo, prvi meč između Linkolna i HB Toršavna sa Farskih Ostrva okončan je bez pobednika, rezultatom 1-1, a pomoćni trener Partizana Bojan Leontijević smatra da su Farani kvalitetniji i da će to potvrditi u revanšu na svom terenu.

U tom slučaju, Partizan će u drugom kolu kvalifikacija na megdan ekipi HB-a, a ukoliko ipak Linkoln prođe u drugo kolo, crno-beli će morati da obrate pažnju na nekoliko zanimljivih detalja.

''Utakmica je odigrana u jako čudnim okolnostima, na veštačkoj podlozi, na stadionu koji se nalazi na obali mora, dok je sa druge strane, na sto metara aerodrom. Ta podloga je posebna priča, puna je gume i to je Franima najviše i smetalo.

Takođe, i let lopte je neverovatno čudan kada je u vazduhu, prilično nepredvidiv. Iako nema nekog jakog vetra, putanja je prilično iznenađivala Farane, pogotovo posle rikošetiranja od zemlje''
, objašnjava Leontijević u izjavi za klupski sajt Partizana.

Taj ''lelujavi'' let lopte na Gibraltaru crno-beli verovatno neće iskusiti ovog leta, ali od veštačke podloge neće moći da pobegnu.

''Prema informacijama koje imamo, i HB Toršavn igra na veštačkoj podlozi. Čak je i na nacionalnom stadionu postavljena veštačka podloga, kao i na svim ostalim terenima na Farskim Ostrvima'', ističe Leontijević.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke