Crno-beli 'roštiljali' sa navijačima

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.03.2015.
14:13
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Tehnički partner FK Partizan omogućio je navijačima tog kluba druženje sa četvoricom fudbalera koji su pored ćaskanja i deljenja autograma pokazali svoje umeće u stonom fudbalu.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan možda nije na najbolji mogući način otvorio prolećni deo sezone ali se vernost navijačke armije ne dovodi u pitanje nakon dva remija u Jelen Superligi.

Tehnički partner crno-belih, kompanija "adidas", organizovala je u četvrtak druženje navijača i fudbalera u svom butiku.

Navijači koji su bili revnosni i prvi stigli na okupljanje u "adidas shopu" dobili su priliku da kupovinom Partizanovog dresa na poklon dobiju šorts.

Za ljubitelje crno-belih boja značajnije je bilo prisustvo četvorice prvotimaca Miroslava Vulićevića, Gregora Balažica, Saše Markovića i Branka Ilića koji su delili autograme i ćaskali sa okupljenim navijačima.

Vrhunac druženja dogodio se kada su fudbaleri i navijači počeli sa odmeravanjem snaga u stonom fudbalu. Najbolji su dobili nagrade od "adidasa" ali je uživanje u "roštiljanju" bilo neprocenjivo.

Partizan

Partizan

Partizan

Partizan

Partizan

Partizan

Izabranici Marka Nikolića nastavljaju takmičenje u Jelen Superligi duelom sa Donjim Sremom u okviru 18. kola.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke