Crno-beli respektuju šampiona Crne Gore: ''Kao da je Barselona...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.07.2017.
23:32
Izvor: Sportske.net, SOS Kanal

Fudbaleri Partizana ušli u samu završnicu priprema za novu sezonu. Sve se više razmišlja o prvom rivalu u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

A ako neko u Partizanu dobro poznaje Podgoričane i njihove kvalitete, to su svakako Nebojša Kosović i Marko Janković, aktuelni reprezentativci Crne Gore.

Upravo su njih dvojica večeras u izjavi za SOS kanal izneli svoja očekivanja pred dvomeč sa ekipom Budućnosti.

''Najbitniji faktor je što će biti silno motivisani protiv nas. Imaju iskustva, svake godine igraju Evropu. Nadam se samo da neće biti nekih incidenata, a što se fudbala tiče, naš cilj je da prođemo dalje, imamo veliku želju i verujem da će naš kvalitet doći do izražaja'', izjavio je Janković.

Slično razmišlja i Kosović, koji smatra da oprez treba podići na najviši nivo, kako se ne bi desilo nekakvo iznenađenje.

''To je neki regionalni derbi i oni će sigurno biti maksimalno motivisani protiv nas. Moramo da budemo oprezni, spremni, Partizan uvek ide na pobedu, a pogotovo u prvoj utakmici treba pokušati da postignemo što više golova.

Marko i ja poznajemo dosta njihovih igrača, bilo je nekoliko njih sa nama u mladoj reprezentaciji i sigurno da imaju kvalitet. Moramo da u oba meča uđemo kao da igramo protiv Barselone'',
zaključio je Kosović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R E V O L T
Tuesday, 04.07.2017
08:00

Iz Malog Mokrog Luga:-D Ne, vi treba da pristupite mecu upravo onako kako je Partizan uvek ulazio kad je igrao protiv Buducnosti, ni manje, ni vise od toga.