Crno-beli pocrveneli od stida, ''glas razuma'' najavio ostavku!

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.05.2016.
23:07
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Ne stišavaju se reakcije posle jučerašnje ''rijaliti'' Skupštine na kojoj je trebalo da bude izabran novi predsednik Partizana.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Umesto da danas imamo jasnu sliku ko će od ovog leta voditi klub iz Humske ka novim uspesima i trofejima, tek sada se ništa ne zna.

Jučerašnja sednica izborne Skupštine je neslavno okončana, dve strane se ni oko elementarnih stravi nisu dogovorile, pa je u ovom trenutku neizvesno kada će biti zakazano novo zasedanje.

Postoji mogućnost i da se održe dve Skupštine, što je juče najavio Savo Milošević posle prekida sednice.

Dan posle, aktuelni predsednik Radne grupe koja do daljnjeg upravlja Partizanom, Ivan Ćurković priznaje da od stida nije smeo ni da pogleda naslove u današnjim novinama, svestan kakva je slika iz njegovog kluba otišla u svet.

''Evo, ja ni 24 sata posle Skupštine ne mogu da shvatim da je mogao da se dogodi onakav skandal. Onakva sramota. Imam celu dnevnu štampu, kao i svakog dana u kući. Ne smem da otvorim novine. Rekli su mi prijatelji da pogledam kompletan snimak na televiziji. Ne smem. Od sramote'', priznaje Ćurković u izjavi ''Novostima''.

A jedan od retkih koji je juče pokušavao da smiri situaciju bio je Gordan Petrić, koji danas najavljuje ostavku na članstvo u Skupštini, jer kako kaže, ne može da odluči kome da se prikloni - Ćurkoviću ili Bjekoviću, s obzirom da je prijatelj i sa jednim i sa drugim.

''Neprirodno je da jednom od njih dajem svoj glas. Evo im na raspolaganje uskoro moj glas, pa neka ga dodele nekom drugom ko će glasati za nekog od njih. Nemam reči kojima bih opisao ono što sam doživeo u utorak u Zemunu'', zaključio je Petrić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 26.05.2016
05:26

Ajmo jos malo bruke na sledecoj skupstini pa da konacno stavimo katanac na crno beli svet.

avatar
El Diablo
Thursday, 26.05.2016
00:53

Petricu ako ne znas za koga da glasas,lepo se ti kandiduj za predsednika.Glupo je da budu samo 2 kandidata,pogotovo sto ne znamo koji je gori od kojeg.

avatar
PovratakraljaXXXVIII
Wednesday, 25.05.2016
23:28

Ne daj svoj glas ni jednom ni drugom, nisu ga zaslužili s obzirom kakvim ljudima su se okružili, nego lepo sakupi istomišljenike i kandiduj se za predsednika. Verujem da bi Petrić mogao da sakupi ono najbolje i iz pozicije i iz opozicije, a Đura i Vazura neka se obračunavaju van Partizana.

avatar
Wednesday, 25.05.2016
23:21

Crno-beli po mnogo cemu postali crveno-beli. Gordane, nemoj da se glupiras vec se kandiduj jer si se nametnuo sam od sebe, a posle pustaj i bradu i brkove ako hoces :-) P.S. Roci, eto ti/nam i odgovora za koga covek (ne) glasa:-)

avatar
El Diablo
Thursday, 26.05.2016
00:54

I ja sam to malocas napisao u komentaru,ali i pomislio.Stvarno bi bilo super da se i on kandiduje.

avatar
Thursday, 26.05.2016
09:15

Nazalost, svi znamo da Gordan to nece uraditi...

avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 26.05.2016
08:24

Petrić, Mijatović, Kežman! Taj trio bi lako mogao da preuzme Partizan samo ako žele!