Crno-beli neka bude kao posle Pazara!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 13.08.2015.
22:16
Izvor: Sportske.net

Stručni štab i navijači Partizana ne mogu da budu zadovoljni onim što je četa Zorana Milinkovića prikazala u Novom Sadu ali bi trebalo da imaju u vidu da neuspeh na "Karađorđu" može da bude izbrisan poput onog u Novom Pazaru na vrlo jednostavan način.

BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETA/BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Ukoliko ste navijač Partizana sigurno je da vam rezultat derbi susreta 5. kola Superlige nije po volji, a više od poraza u Novom Sadu brinu početničke greške koje su rezultirale neuspehom.

Nema sumnje da bi za sve u klubu iz Humske bilo bolje da su crno-beli slavili na "Karađorđu" jer bi duel sa BATE Borisovim bio dočekan u pozitivnoj atmosferi, a ovako ostaje mnogo razloga za brigu.

Kako je već rečeno, više od poraza brinu diletantski potezi defanzivaca Partizana koji su svojim greškama kumovali kod sva tri pogotka Vojvodine. To je pitanje kojim će Zoran Milinković morati da se pozabavi u narednih pet dana kako bi mobilisao ekipu za gostovanje u Belorusiji.

One koji u porazu Partizana ne vide ništa pozitivno treba podsetiti da su crno-beli upravo posle prvog poraza dočekali Steauu i ostvarili trijumf kojim su obezbedili jesen u Evropi.


Osim simbolike koja nema preteranu važnost treba reći da neuspeh u Novom Sadu može pozitivno da utiče na ekipu jer je teško očekivati da će se dva puta u pet dana crno-belima ponoviti početničke greške.

Partizanu su dueli sa BATE Borisovim prioritet i navijači sada treba da pruže podršku ekipi jer plasman u Ligu šampiona ima nemerljiv značaj u odnosu na tri boda zaostatka u Superligi za vodećim Javorom.

Prednost crno-belih leži u tome što novi sistem dozvoljava veći broj kikseva koji se lako mogu ispraviti do početka plej-ofa Superlige a ukoliko Partizan obezbedi plasman u grupnu fazu Lige šampiona neuspesi u Novom Pazaru i Novom Sadu brzo će pasti u zaborav.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

32 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dikan
Friday, 14.08.2015
12:23

Citajuci komentare cesto se pitam: Kako neko sebe moze da naziva navijacem odredjenog kluba, ako danas potcenjuje svoj klub, sutra ga dize u nebesa, a sve vreme mrzi suparnicke klubove?

avatar
Che NS
Friday, 14.08.2015
17:46

aplauz za komentar!!! ja se to pitam svaki,ali bas svaki put kad citam komentare.

avatar
Miroslav Ciro Ivanovich
Friday, 14.08.2015
11:02

nakon 50 godina pracenja svega st se tice lopte i oko nje moram da kazem nesto ovim sto znaju za loptu tek kad upale njihov PC,nas tim zaista je najbolji u ovoj i ovakvoj nasoj ligi i mi mu samo mozemo pozeljeti uspeh u pokusaju da udje u ligu sampiona bez obzira sto,koliko ja vidim mediji zele drugacije,i izvestavaju tendenciozno,istina vrlo vesto.Nas Partizan ce se izdici iznad svega i uci u LIGU SAMPIONA i kao da se sali osvojiti nas sampionat. pozz od dugogodisnjeg ljubitelja fudbala i za uvek VELIKOG PARTIZANOVCA

avatar
Borriello99
Friday, 14.08.2015
09:31

Prvenstvo je dugo, bice tu vremena za popravku...a jos se plej of igra...Samo sad neka se odmore i neka daju sve od sebe protiv BATE-a to je najvazniji mec sezone

avatar
Srbija voli Zvezdu
Friday, 14.08.2015
09:20

Nisam ocekivao da ce partizan pruziti ovakav cvrst otpor Vojvodini. Ocekivao sam mnogo laksu i mnogo ubedljiviju pobedu Vojvodine.

avatar
Dado Radusinovic
Friday, 14.08.2015
16:08

Zao mi te je kairat

avatar
Srbija voli Zvezdu
Friday, 14.08.2015
16:48

Samo da nije Samrok Rovers.

avatar
ale fcv
Friday, 14.08.2015
02:40

Srecno u Evropi.

avatar
Barça el honor
Friday, 14.08.2015
01:45

Napred Partizan!

avatar
ujka Vanja
Friday, 14.08.2015
00:49

Kizo hocu da vidim pojacanja!!Hocu da dovedes levog beka,i DVA stopera! Ajmo Lomica,Perendiju,onog veznjaka Jovicica!!!

avatar
ujka Vanja
Friday, 14.08.2015
00:37

Zabrinjavajuce. Grupna faza Lige Evrope je vrh za ovu ekipu. Zivkovic je ocajan ove sezone, ne znam sta mu je vise...Petrovic najslabija karika, zalutao u Partizan,najvise me nervira njegovo postavljanje u odbrani, a u napadu je procitana knjiga. Ispred Jevtovica je uvek livada ispred,ali ne daj Boze da on povuce loptu i krene napred. U Srbiji ima bar 20 stopera boljih od ove dvojice trecerazrednih igraca. Bozinov non stop u ofsajdu, nema snage ni za jednog rekreativca, debeo,trom...Babovic izgubljen, svaka lopta ide nazad...Brazilac, inace kockar i pijanica, spor , kasni sa startovima, sklon kiksevima,tesko nama sa njim....Ostali su dobri, ali slabe sanse protiv Bate sa ovakvom igrom....

avatar
Nemanja Kun Novovic
Friday, 14.08.2015
13:24

Kralju, ima li ijedan igrac u Partizanu a da valja!? Ja ne znam sta ti hoces, citam ti komentare poslednjih mesec dana, upadaju u oci, koliko si naporan sa pljuvanjem ekipe!nNije ti ovo Barselona, da imas 11 odlicnih igraca, i jos toliko na klupi!nUmesto sto pljujes, mogao bi da se prosetas do stadiona, za promenu pruzis malo podrske, mada verujem da takvi poput tebe zapravo i na stadionu zvizde u 10 minutu utakmice!! Neverovatno koliko si isfrustriran, pusti ih na miru, kakvi su, da su, nasi su!!!nnMolim redakciju da odobri komentar, vec je stvarno vreme da mu se malo skrene paznja!

avatar
Nemanja Kun Novovic
Saturday, 15.08.2015
11:00

U tome je razlika izmedju tebe i mene.. Sto ti mislis da si isao dzabe na Karadjordje, sto si bezveze gubio zivce za klub koji 'volis', a oni mozes misliti, izgubili. nJa nikad nisam isao dzabe da gledam i navijam za Partizan, jer je to moja ekipa, moja svetinja koju volim!! BORAC, TIMOK, SAMROK, FLJAMURTARI, TU SE VIDI LJUBAV I POENTA U STVARI !!

avatar
ujka Vanja
Friday, 14.08.2015
14:37

Hocu pojacanja!Sa pojedinim igracima iz postave (tipa Petrovic,Balazic,Fabrisio,Babovic,Bozinov) ne mozemo ni da izbacimo Bate Borisov,a ne da igramo u grupnoj fazi LS.Ima da nas pune kao Dinamo Zg pre 2-3 godine.Sa igracima koje sam nabrojao ne mozemo da igramo ni kukuruz ligu a ne Ligu Sampiona.A mogla bi malo i drzava da nam pruzi finansijsku podrsku,a ne stalno da pomaze onima preko puta u Ljutice Bogdana!Oni u dugu od 42 miliona evra doveli vec 8 pojacanja,a ispali iz LE jos pre sezone kupanja,a mi sto smo na pragu ulaska u LS dovodimo neko Fabrisija koji nije ni za Donji Srem a ne za Partizan,Bozinova koji je stalno u ofsajdu...ma bas me briga,ja znam da sa ovim timom ne mozemo u LS,a i titula dolazi u pitanje.Stvarno ako se ne dovede Lomic i bar jedan stoper,oduvace nas Belorusi.A sto se tice boravka na stadionu za tvoju info Nemanja Kune Novovicu,bio sam na Karadjordju (za razliku od tebe,koji vrv nisi ni na TV-u pratio),bodrio ih,navijao svih 90 minuta,gubio zivce za onako bezveze i glupo primljene golove ali dzabe,sve to,dzabe sam ne prosetao,nego prevalio toliki put do Novog Sada.

avatar
ujka Vanja
Friday, 14.08.2015
00:10

Fabrisio,Balazic,Petrovicu,Kizo mars iz Partizana!!!Neverovatno kako su losi ova trojica,onaj golman kljusina Zivkovic takodje!Mars iz kluba svi!!!

avatar
ruud gullit
Thursday, 13.08.2015
23:53
avatar
Zvezda 91
Thursday, 13.08.2015
23:14

Evo nesto sto ce oraspoloziti sve pristalice crno-belih... :D https://www.youtube.com/watch?v=ALFhqptEt3A

avatar
Aleksandar El Matador
Thursday, 13.08.2015
22:57

Alo bre Grobari pa samo bez panike! Bitnija je LŠ! Po novom sistemu Superlige OZBILJNO POČINJE TEK U PLEJ-OFU! Ovakve sitnice nisu vredne panike, zvižduka itd. Ja znam samo jedno ULAZIMO U LŠ I BIĆEMO ŠAMPIONI U MAJU! Malo samo da se uključi mozak i zna se da se u plej-ofu bodovi dele na 2! Sad prvi može biti i Javor a mi treći-četvrti pa opet to u plej-ofu ne znači ništa! Do plej-ofa imamo još dosta pa uživajte Grobari! ŽIVI BILI PA VIDELI! POZZZ!

avatar
Teleoptik 162km
Thursday, 13.08.2015
22:49

Pozitivno je sto su videli u Partizanu da se ne moze sa Petrovicem ni protiv Vojvodine, a kamoli protiv Bate. Treba se iskreno zahvaliti Vojvodini na pobedi, i za novog levog beka protiv BATE.

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 13.08.2015
23:56

Voša jača od BATE-a realno..

avatar
Thursday, 13.08.2015
22:45

Golman kriv za dva gola, Fabricio zalutao u Partizan, Petrovic pojma nema, Ninkovic smijurija...

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 13.08.2015
23:56

Komedija od tima, slažemo se..

avatar
Pepi Ce
Thursday, 13.08.2015
22:34

bolje ni da ne igraju ligu sampiona samo ce da se brukaju i da sluze za gol razliku,kao prvo trener je los nije za klub kakav je Partizan,kao drugo da steaua nije igrala sa igracem manje rasturila bi Partizanas realno,i u lugu ervrope Partyizanm sa ovakvim timom nema sta da trazi,titulu ce osvojiti ako se trgne na vreme jel od zvezde nema nista jel ide u 3 ligu

avatar
mileta
Thursday, 13.08.2015
22:30

Jos jedna odlicno takticki postavljena utakmica od strane velikog maga Milinkovica.nJa se pitam da li je ovaj covek ikada bio trener nekom timu.Posle vecerasnje utakmice ocigledno da nije.nDa li ovaj covek zna sta je taktika i koja mesta u timu su nam najtanja?Da li ovaj covek zna da od uprave trazi adekvatna pojacanja?Da li ovaj covek nekad moze da odmori igraca sa brojem 10 koji nam uporno kvari igru.nSvaka cast Milinkovicu strucnjace za mene si zavrsio za sva vremena.Dok si ti trener ja utakmice Partizana vise ne gleda.nTesko nama protiv BATE Borisova.

avatar
Srbija voli Zvezdu
Thursday, 13.08.2015
23:45

Brate smiri se to je samo pocetak.

avatar
Srbija voli Zvezdu
Thursday, 13.08.2015
22:29

Ja vam zelim da ih i posle svake sledece utakmice ovako tesite.

avatar
John McClane
Friday, 14.08.2015
00:12

Ne navijam ni za Zvezdu ni za Partizan, ali pratim vasu ligu. Partizan je izgubio bodove na 2 teska gostovanja (Novi Pazar i Novi Sad). Vi ste izgubili bodove sa Metalcem u gostima i Radnickim na svom terenu. Ne opravdavam Partizan, ali vasi kiksevi su veci i neocekivaniji.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 14.08.2015
13:06

Navijač sam Partizana, ali Radnički Niš je odličan tim za Srpske uslove.

avatar
Srbija voli Zvezdu
Friday, 14.08.2015
12:38

Samo nastavi da ne pratis nas fudbal i nasu Zvezdu.

avatar
Poznavalac
Thursday, 13.08.2015
22:25

Nista strasno,ipak je utakmica protiv batea utakmica godine i ovo je po meni samo generalka.iskren da budem ocekivao sam bar 10-11 bodovo iz pet kola ali ako prodjemo bate neutralisacemo ove poraze.ipak imamo daleko najkvalitetniji tim i sve osim ubedljivo osvojene titule bi bila prvorazredna senzacija.

avatar
Roči Salamanka
Thursday, 13.08.2015
22:22

NAPRED PARTIZAN!!!!