Crno-beli našli zamenu za Đurđevića?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 10.06.2017.
10:46
Izvor: Sportske.net

Plan je da najbolji strelac Super lige ostane u Humskoj barem do kraja kvalifikacija, ali crno-beli na vreme misle o onome što bi moglo da usledi.

Epa/Thomas Eisenhuth
Epa/Thomas Eisenhuth

Povezane vesti

Šampion Srbije u ponedeljak "pali motore" i počinje sa pripremama za nastupajuću sezonu, ali sportski sektor na čelu sa Ivicom Ilievim uveliko radi na realizaciji planova vezanih za letnji prelazni rok.

Partizan je najveće pojačanje dobio u liku Miroslava Đukića, što je na promociji novog šefa struke izjavio upravo sportski direktor Iliev, dok se i dalje čeka na prvo pojačanje.

Činjenica je da crno-beli ne moraju da žure, očekuje se da na startu kvalifikacija za Ligu šampiona imaju isti tim kao na kraju minule sezone, ali to ne znači da pojačanja neće početi da pristižu u jednom trenutku.

Pisali smo u toku nedelje da je izvor blizak klubu preneo da Partizan želi talentovanog Brazilca Mateusinja, a danas se pojavilo još jedno ime.

Crno-beli su navodno započeli pregovore sa srpskim internacionalcem Aleksandrom Pešićem (25) koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Atalanti.

Rođeni Nišlija nije se naigrao u klubu iz Bergama, čemu su kumovale i povrede, zbog čega će ovog leta krenuti u potragu za novom sredinom, premda je još uvek neizvesno da li će ga Tuluz poslati na pozajmicu ili će se ići na prodaju.

"Francuzi se pitaju pošto sam pod ugovorom do leta 2019. godine. Realnije je da ponovo promenim sredinu. Ne znam da li bih sad išao na pozajmicu ili bi neki klub želeo da otkup moj ugovor" kaže Pešić za "Žurnal".

Povremeni reprezentativac trenutno se nalazi na odmoru u Grčkoj i nada se da bi sredinom naredne nedelje mogao da reši pitanje vezano za to gde će nastupati naredne sezone.

Partizan je opcija, interesovanje postoji, a videćemo da li će crno-beli sa bivšim igračem Radničkog iz Niša, OFI-ja, Šerifa, Jagodine i Atalante dogovoriti saradnju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Joey Barton
Saturday, 10.06.2017
13:27

Pa ako bas mora Djura da ode moze.

avatar
Manitu
Saturday, 10.06.2017
13:12

Jednog prosecnog igraca koji se vratio u zivot, Partizan ne moze i ne zeli da zadrzi.Vec ga prodaje ili ga vec prodao i dovodi novu krsinu da vraca u zivot kao po starom zadnjih 20 godina.Klub ne vrede ni 100 gledalaca na tribinama a ja se cudim ovom nenormalnom narodu koji uporno ne odustaje.

avatar
R E V O L T
Saturday, 10.06.2017
13:19

Djurdjevic prosecan igrac? Ni Pesic nije krsina, ali tesko da je Uros prosek...

avatar
Manitu
Saturday, 10.06.2017
14:46

A sto se tice Pesica, vraca se kao krsina gde ce da mu se odradi generalna u PFK pa nazad na trziste

avatar
Manitu
Saturday, 10.06.2017
14:45

Gde ce otici i sta ce napraviti, pa nije sigurno Morata.Igrace malo po Turskoj u Gaziantep, grcka Larisa ili holandski Den Hag i to ti je njegov vrhunac.E sad sto smo mi Srbi umisljeni to je drugo

avatar
paok
Saturday, 10.06.2017
13:03

Ne znam kakav jr ovaj igrac niti sam ga nesto pratio. Dajte dovedite tog pleja i stopera. Za drugo ce biti vremena, ovo nam bas nedostaje.

avatar
R E V O L T
Saturday, 10.06.2017
12:50

Bice bolji od Tavambe, a to je vec dobra polazna osnova, drugo je da li bi to bilo dovoljno za plej-of LS ili cak i nesto vise od toga. Treba tu prodati Kljajica, Cirkovica, Miletica ili El Monira, Jevtovica, Mihajlovica (ne i (Alena) Stevanovica, covek je za ovog doktor fudbalske igre bez dileme, mozda i Jankovica, ali za njega vec znam da sad nece otici) i Tavambu ili Vlahovica. Ako se skupi i samo tri miliona evra za sve njih, treba da pevamo od srece, ali sta je tu je...

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 10.06.2017
14:46

Pesic je drugaciji tip napadaca od Tavambe. Mi nemamo domaceg igraca sa fizikalija Tavambe, koji nam je realno doneo najbitniju pboedu ove sezone i omogucio mnogo golova Djurjdevicu.

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 11.06.2017
14:05

Mi smo uz Djurdjevica trazili nekog razbijaca koji ce da nosi stopere na ledjima i samim tim stvara prostor Urosu da da go, domaceg takvog nismo imali i Tavamba je dosao. Ja bi ga iskreno ostavio, jer u prvenstvu znaci protiv bunkera, a u Evropi ce ionako igramo 4-2-3-1(4-1-4-1) i nece biti prvi napadac. Kolko sam ja nacuo Djuka i Leonardo ostaju do kraja kvalifikacija tako da ne mora brinemo.

avatar
R E V O L T
Saturday, 10.06.2017
18:46

Jeste drugaciji, ali nije on bas fizicki slab. Da nije stranac, Tavamba bi bio OK, ovako, sad treba razmisliti o njemu jer ne pravi dovoljnu razliku ni u SL, a o Evropi da i ne pricam. Sa druge strane, ako Uros ode i ovaj mu dodje kao zamena, onda vec ne znam sta da radimo.

avatar
Poznavalac
Saturday, 10.06.2017
12:19

Ma dajte bre ovaj ne bi bio ama bas nikakvo pojacanje..

avatar
R E V O L T
Saturday, 10.06.2017
10:56

I ovome tatica vodi glavnu rec u pregovorima, ima bas da se usrecimo. Nema od nas nista dokle god se budemo prvo odlucivali na prodaju pa tek onda na kupovinu koja vrlo cesto ume da bude i dosta diskutabilna, nikakvo pojacanje ovaj nije ako nam Uros ode!!! Borjan- Vulicevic, NOVI (moze i Ostojic tu, naravno), Ostojic (ili levonogi stoper neki, bolje tako), ?, - Everton - Jankovic, ?, Leonardo- Djurdjevic, Pesic. Ako dodje Aca, mi imamo sestoricu njih u napadu, Urosa, njega i Tavambu, ali i tri klinca. Prodao bih Tavambu ili Vlahovica (bojim se da cemo morati tog drugog jer nam se ocito ponavljaju neke epizode), a Petrova sa dvojnom negde poslao na pozajmicu sa mogucnoscu da se ista uvek opozove po zelji i potrebi. Cetiri ili pet pojacanja i tek onda imamo pravo da pricamo o LS.

avatar
odjava
Saturday, 10.06.2017
13:58

odakle nam pare za pojacanja .

avatar
R E V O L T
Saturday, 10.06.2017
14:21

Dace vlast Hahaha Ima da se nadje za pohod na LS, neka prodaju sve ove polutane gore, neka pronadju sponzora dostojnog naseg imena, neka uzmu kredit, neka organizuju tombolu, bas me briga odakle...