Crno-beli: ''Najslađe je u poslednjem minutu''

Autor: Beta Beta
nedelja 18.09.2016.
00:29
Izvor: Beta

Fudbaleri Partizana složni su oceni da je u "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde ostvarena bitna i velika pobeda, kao i da je tim bio "za nijansu" bolji od rivala.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Partizan je večeras na svom terenu s 1:0 pobedio Crvenu zvezdu u devetom kolu Super lige Srbije, a strelac jedinog pogotka bio je Leonardo u 89. minutu.

"Fudbal se igra 90 i plus minuta, a mi smo izgleda specijalisti za taj 'plus'. Kada dobijete derbi uvek je lepo, a ovako u poslednjem minutu još sladje. Za nijansu smo bili bolji od Zvezde. Diktirali smo ritam i na kraju ostvarili zasluženu pobedu", rekao je novinarima posle meča Miroslav Vulićević.

"Puno znači pobeda u derbiju, jer je to nešto najbolje što srpski fudbal ima, to se pamti. Kada ste u Partizanu i pobedite 10 utakmica zaredom, a 11. utakmicu koja je derbi izgubite, to nije dobro. Ova pobeda ekipi daje samopouzdanje, diže elan. Videli smo sada da možemo da igramo 90 minuta u jakom ritmu, a tako moramo i u nastavku prvenstva", rekao je Vulićević.

Njegov saigrač Marko Jevtović ocenio je da njegova ekipa zaslužila pobedu.

"Uoči utakmice bili smo svesni da nam beže devet bodova, pa smo samim tim imali imperativ pobede. Možda nismo bili na nivou na kom možemo da budemo, ali najbitnije da smo pobedili i uzeli tri zaslužena boda", rekao je Jevtović.

"Dosta je slađe kada postignemo pobedonosni gol u poslednjem minutu. Mislim da smo ga zaslužili, jer smo za toliko bili bolji", dodao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jfvr
Sunday, 18.09.2016
10:55

Navikli su oni u zadnjem minutu....sve je to normalno....NAPRED PARTIZAN

avatar
Sunday, 18.09.2016
10:41

Kezman, Zuka, Moreira, Jojic, Kojic, Everton, Leonardo- SVETO IME JE, VECNO ZIVECE, NJEMU DAJEM SVE!!!

avatar
Povratak kralja 4 2
Sunday, 18.09.2016
04:59

Ovako je slađe nego kao što su radili Ludogorec i Sasuolo :D Grofe, ostani!

avatar
Anderton
Sunday, 18.09.2016
02:23

Ko gura ovog Jevtovića da mi je znati...