Crno-beli imaju gol mašinu za budućnost!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 26.09.2016.
09:40
Izvor: Sportske.net

Šef stručnog štaba FK Partizan Marko Nikolić uskoro bi mogao da se nađe na slatkim mukama jer je kapiten omladinskog tima crno-belih Đorđe Jovanović pokazao da zaslužuje šansu u prvom timu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije u svojim redovima ima četvoricu napadača od kojih dvojicu iskusnijih i dvojicu koji svoj raskošni talenat tek treba da dokažu.

Napad "Parnog Valjka" predvode Valeri Božinov, Nikola Đurđić, Uroš Đurđević i Dušan Vlahović, a vrlo brzo bi još jedna mlada nada mogla da bude priključena prvom timu, ako se uzme u obzir kakve partije pruža u omladinskoj ligi Srbije.

Kapiten omladinskog tima Partizana Đorđe Jovanović (17) u nedelju je postigao tri gola u ubedljivom trijumfu crno-belih nad novosadskom Vojvodinom (4:1) čime je dokazao da lagano stasava u gol mašinu.

Radi se o dečaku koji je rođen 15. februara 1999. godine, a koji je pre godinu dana potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom što je bio maksimalan period imajući u vidu da Jovanović nije punoletan.

Kada se uzme u obzir da talentovani Dušan Vlahović tek treba da dobije pravu šansu da se dokaže u prvom timu, jasno je da crno-beli ne moraju da strepe za budućnost jer se može desiti da napadački tandem u godinama koje slede čine Vlahović i Jovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša Ilić
Monday, 26.09.2016
19:46

Mlad je jos za prvu postavu neka igra jos sa juniorima,pa na leto moze sa prvim timom da krene polako.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 26.09.2016
22:39

Jeste mlad, ali moze da bude na klupi i povremeno ulazi isto kao i Vlahovic od kojeg je stariji godinu dana. Tako bismo ga postepeno uvodili u prvi tim jer danas sa 17 godina nisu vise TOLIKO mladi:-D

avatar
ercov
Monday, 26.09.2016
16:59

Dok nam je Marka Nikolica na klupi Partizana sigurno se ne cemo nagledati mladih i talentovanih fudbalera iz nase skole fudbala u prvom timu. Nikolic je i u predhodnom periodu na primer jednog Andriju Zivkovica maltretirao klupom dok mu je svaku utakmicu igrao jedan Malbasic a kasnije i Grbic. Budimo srecni da nam je Milenkovic jos uvek u prvom timu jer Nikolic nema puno poverenja u mladje a da nisu njegova deca iz Rada.

avatar
neymar-junior-10
Monday, 26.09.2016
19:00

Slazem se dosta forsira igrace iz rada

avatar
Igorinjo
Monday, 26.09.2016
19:27

Nagledali smo se sa Tomićem pa smo videli na šta to liči.

avatar
Nindza kornjaca
Monday, 26.09.2016
12:18

Mali je ubica.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 26.09.2016
10:50

Koliko ja vidim (a mislim da dobro vidim), Nikolic je tako slozio situaciju da na svakoj poziciji na sredini terena ima po trojicu. Stevanovic, Kljajic, Jovicic; Vulicevic; Gogua, Balazic; Milenkovic, Ostojic; Miletic, Bogosavac; Everton, Radin, Jevtovic; Jankovic, Stevanovic, Djurickovic; Ilic/Marjanovic (nikome od njih ne dajem prednost, hence the slash), Kosovic; Leonardo, Mihajlovic, Damnjanovic; Djurdjic, Bozinov (iskreno se nadam Jovanovic); Djurdjevic, Vlahovic. Bilo bi dobro kad bismo doveli novog Emegharu jer nam skripi na obema bekovskim pozicijama- steta sto Lomic nije mladji, jeste da covek moze samo levo, ali bez dileme bih ga opet doveo da igra umesto postojecih resenja, a mozda cak ni sad ne bi bio los za sezonu ili sezonu i po, na dve vec ne mozemo da racunamo iz raznoraznih razloga.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 26.09.2016
10:12

Sa tom ogradom da na radilicu mozda cak i mozemo da sacekamo do leta, ali na tu kartu radije ne bih igrao ako bas ne moramo, neka se taj posao sto je ujednacenije moguce, a opet tako srazmerno prilikama:-), malo podeli.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 26.09.2016
10:00

Decko rastura, a mi po svaku cenu drzimo onu RAGU za koju ne mozemo da dobijemo cak ni pola miliona. Mnogo ste nesposobni kad su u pitanju te prodaje, a ako Djurdjic ne zadovolji do kraja ove jeseni, razlaz i sa njim jer nije pokazao da zavredjuje bas toliku platu ma koliko radio na terenu, a mnogo radi isto kao i Djurdjevic! Na zimu stoper (ocekujem da i Balazic ode, zauzima mesto stranca, a ne daje dovoljno), desni bek i jedna dobra radilica na sredini koja igra u oba pravca, ali da je brza, da ima taj radijus kretanja koji zadovoljava i malo vece zahteve igranja u Evropi kao i dobar nastup iz drugog plana!