Crno-beli bez pritiska i Drinčića otputovali za London!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.11.2014.
12:12
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana otputovali su za London gde ih u četvrtak očekuje duel sa Totenhemom u Ligi Evrope a uoči puta istakli su da ne osećaju pritisak i da žele da se nadigravaju sa favorizovanim protivnikom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Ekspedicija FK Partizan otputovala je jutros za London gde će u četvrtak fudbaleri vicešampiona Srbije odigrati pretposlednju utakmicu grupne faze u Ligi Evrope.

Protivnik Partizanu biće slavni Totenhem koji ne blista u Premijer ligi ali koji i u lošoj formi predstavlja ogroman zalogaj za najkvalitetniji srpski klub.

"Svi znamo da je Totenhem najatraktivnija ekipa u našoj grupi i da poseduju ogroman kvalitet ali odlazimo u London da zabeležimo što bolji rezultat" rezonuje Saša Marković.

Momak koji je u Istanbulu postigao jedini gol za Partizan u dosadašnjem toku Lige Evrope dodaje da je spreman za duele sa fudbalerima Totenhema.

"To su sve vrhunski igrači a na meni je da odradim taj 'prljav' posao bez kog se ne može. Potrudiću se da svoj posao odradim što bolje" zaključuje Marković.

Partizan posle četiri odigrane utakmice više nema šanse za plasman u narednu rundu takmičenja što znači da pritiska na izabranike Marka Nikolića ne bi trebalo da bude.

"Od početka smo ušli u ovo takmičenje sa stavom da nemamo šta da izgubimo jer se nalazimo u grupi sa Totenhemom i Bešiktašem. Realno je bilo očekivati bodove iz duela sa Grcima a kad nismo uspeli da ostanemo nesavladani u Tripolisu ostaje nam da bez pritiska odemo u London i pokušamo da ostvarimo što bolji rezultat" kaže Nikola Ninković.

Među fudbalerima koji su se ukrcali u avion nije bilo Nikole Drinčića. Iskusni vezista zadobio je udarac u koleno tokom meča sa Napretkom pa je predostrožnosti radi ostao u Beogradu.

U London su otputovali:

Golmani: Milan Lukač, Živko Živković

Odbrana: Miladin Stevanović, Vladimir Volkov, Nemanja Petrović, Vojislav Stanković, Lazar Ćirković, Branko Ilić

Sredina terena: Saša Ilić, Petar Grbić, Andrija Živković, Nikola Ninković, Saša Marković, Predrag Luka

Napad: Danko Lazović, Ismael Fofana, Petar Škuletić, Nemanja Kojić


Fudbaleri Partizana odradiće u toku večeri poslednji trening pred sutrašnju utakmicu koja je zakazana za 21 čas i 5 minuta a igra se na stadionu "Vajt Hart Lejn".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke