Crne prognoze - Partizanu preti sudbina Steaue!? Šta li Zvezdu čeka...?

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.12.2014.
12:39
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Vest koja je pre nekoliko dana obišla svet, svakako je ona o nekada slavnoj Steaui, koja sada nastupa bez imena i grba. Da li nešto slično možemo da očekujemo i u Srbiji, imajući u vidu brojne finansijske probleme sa kojima se već godinama suočavaju naši

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Na tu temu je za ''Alo'' govorio legendarni fudbaler Crvene zvezde, istaknuti član one zlatne generacije iz 1991, Miodrag Belodedić.

On sada živi u Rumuniji i naravno, upućen je u najnovija dešavanja u vezi sa Steauom, ali takođe pomno prati i šta se dešava u srpskom fudbalu, pre svega u njegovoj Zvezdi.

Što se tiče slučaja ''Steaua'', Belodedić smatra da nekadašnji šampion Evrope nije poštovao obaveze iz ugovora sa vojskom, izražavajući žaljenje što je do svega toga došlo.

''Vrhovni sud nije pogrešio, imali su dokaze da urade ono što su uradili. Slične probleme imaju i Dinamo i Rapid iz Bukurešta, ali uvek će tako da bude dok jedan čovek ne uzme sve u svoje ruke, da ima interes, ali da plaća sve svoje obaveze. To je jedini recept za uspeh'', konstatovao je Belodedić.

I najbolji srpski klubovi preživljavaju teške godine, dugovi se gomilaju, najbolji igrači prodaju još kao tinejdžeri, pa nema ni uspeha u Evropi.

Belodedić se pribojava da bi Partizan mogla da zadesi sudbina Steaue, a kad je u pitanju njegova Zvezda, ipak se nada da će nekako ''isplivati'' iz svih problema.

''Znam za slučaj Partizana i srpske vojske. Vrlo lako bi mogla da ih zadesi sudbina Steaue i bilo bi mi žao da se to desi. Moja Zvezda je možda u najtežoj poziciji od svih, ali zahvaljujući nekadašnjim uspesima, i dalje pliva u problemima. Dokle će tako, ko to zna...'', zaključio je Belodedić, a prenosi ''Alo''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN3
Tuesday, 16.12.2014
13:48

Partizanu preti da će morati VS i državu Srbiju da dobije na evropskom sudu jer ne poštuju ugovor JNA i Partizana o prenosu vlasništva stadiona sa JNA na JSD Partizan!
Što se tiče Crvene zvezde i dalje pliva u ogromnim dugovima i krši raznorazne propise zahvaljujući državi i zajedno rade na štetu srpskog fudbala i čine medveđu uslugu tom klubu, a nadam se da će im UEFA pomoći novim izbacivanjem iz Evrope.