Čović uzvratio ''simpatičnom'' Tončevu

Autor: Darko Mitrović
subota 19.09.2015.
18:04
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

Posle današnjeg odustajanja Ivice Tončeva od kandidature za novog predsednika Crvene zvezdee i pominjanja njegovog imena u celoj priči, danas se oglasio i Nebojša Čović.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Kao što već znate, Nebojša Čović se danima najavljuje kao jedan od glavnih kandidata na predsedničkim izborima, zakazanim za 11. i 12. oktobar, a u prilog tome i današnja izjava Ivice Tončeva, kako je Čović ''u sprezi sa navijačima''.

Tončev je, s tim u vezi, konstatovao i da se pravi ''lakrdija'' od najavljenih izbora, a na sve to mu Čović nije ostao dužan.

Prvi čovek KK Crvena zvezda je u izjavi ''Tanjugu'' konstatovao da je i ovo pokazatelj ''prljave kampanje'' koja se vodi protiv njega ovih dana.

''Nije me iznenadila pisana izjava Ivice Tončeva, i pored toga, uvek mi je bio simpatičan zbog čega mi je žao što se uključio u prljavu kampanju protiv mene. Verovatno je  mislio da je kršenje Statuta enormno kolektivno učlanjenje po spisku koji smo imali prilike da vidimo putem transparenata na poslednjem derbiju. Ako je na to mislio, saglasan sam sa njim''
, istakao je Čović.

On je dodao i da mu je žao ako, kako je rekao, ''drug Batko pobegne sa megdana'', zatim prokomentarisao i ocenu Tončeva o ''sprezi sa navijačima''.

''
Ako misli da sam u sprezi sa navijačima zato što on nema njihovu podršku za rad u fudbalskom klubu, očigledno zbog svog dosadašnjeg angažovanja, onda je to tema za razmišljanje samog Tončeva, a ne mene'', poručio je Čović.

Podsetimo, Čović je prethodnih dana imao (in)direktne medijske polemike i sa generalnim direktorom u ostavci Zvezdanom Terzićem, pa je potpuno jasno da u aktuelnoj upravi Zvezde Čović ne može da računa na podršku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ujka Vanja
Sunday, 20.09.2015
01:21

Tonci sad se u inat Covicu kandiduj za predsednika!Ja bih to uradio,samo u inat ovom prepotenku sa slike.