Čović: "Terzić ima paranoje u odnosu na mene"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 01.09.2015.
10:34
Izvor: Sportske.net

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović ocenio je da se oseća sposobnim da preuzme vođenje fudbalskog kluba i istakao da su izjave Zvezdana Terzića o njegovom ostanku u klubu odraz paranoje koju generalni direktor ima prema njemu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda dobiće do kraja septembra novo rukovodstvo, članove Upravnog odbora i predsednika pošto je sredinom avgusta odlučeno da se održe opšti izbori u našem najtrofejnijem klubu.

U momentu kada je veći deo članova Upravnog odbora podneo ostavke na funkcije u klubu povukao se i generalni direktor Zvezdan Terzić, a Nebojša Čović okarakterisan je kao glavni kandidat za preuzimanje vodeće funkcije na stadionu "Rajko Mitić".

"Mislim da mi neki rezultati u sportu i u oblastima kojima sam se bavio daju za pravo da mislim da sam sposoban, kao i period kada sam radio u klubu i bio aktivno angažovan. Ne mislim da je to zahvalan posao, kao što nije bio zahvalan ni u prethodnom periodu" rekao je Čović za televiziju N1.

Prvi čovek košarkaškog kluba Crvena zvezda veruje da će za fudbalski klub biti najbolje ako na izbore izađe više kandidata sa svojim programima.

"Očekujem da u Zvezdi bude više kandidata za predsednika. Nije dobro da bude samo jedan i ne mislim da bi zvezdaši trebalo da se svađaju, a svi koji misle da su dovoljno sposobni da se kandiduju - neka napišu program. Mislim da je loše za Zvezdu ako bi se bilo ko izabrao sa brojem glasova 200-300. Postoji prostor, pa neka navijači biraju i izaberu" dodao je Čović.

Nebojša Čović nije želeo da potvrdi niti da odbaci mogućnost kandidovanja za predsednika FK Crvena zvezda ali je imao odgovor na "prozivke" koje je prilikom podnošenja ostavke na njegov račun uputio Zvezdan Terzić.

Generalni direktor u ostavci poručio je sredinom prethodnog meseca da mu nije jasno kako je moguće da Dragan Džajić napusti klub zbog činjenice da Zvezda nije dobila evro-licencu, a da čovek zadužen za finansije ostane na "Marakani".

"Gospodin Terzić je očigledno imao neke paranoje u odnosu na mene, iako apsolutno nikakve veze nisam imao sa svim tim pričama, ali možda je tako bilo lakše. Sa licencom imam onoliko veze koliko ima i Terzić" uzvratio je Čović.

Opšti izbori u FK Crvena zvezda zakazani su za 15. septembar a ostaje da se vidi da li će Nebojša Čović podneti kandidaturu i krenuti u trku za usijanu fotelju na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Budimo.ljudi
Tuesday, 01.09.2015
16:39

Uz dužno poštovanje iznosim lično mišljenje - ne sviđa mi se ovaj tip. Sa čovekom takve prošlosti ni budućnost ne može biti svetla.

avatar
Volim Partizan
Tuesday, 01.09.2015
16:39

Sa vama uvek cirkusijada

avatar
Patrick Bateman
Tuesday, 01.09.2015
16:38

Covke Madjijo :D

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 01.09.2015
14:24

Sal Maroni vs Carmine Falcone

avatar
Tuesday, 01.09.2015
11:56

FK FMP ? zasto da ne , dopustite coveku da ugasi jos jedan klub kao sto je to uradio sa KK Crvenom Zvezdom sa Kalemegdana ... neka se izivljava dokle god je SNS-a ...

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Tuesday, 01.09.2015
12:36

Zvezda sa kalemegdana se takmici :)

avatar
azor ahai
Wednesday, 02.09.2015
10:38

Ja sam mislio da si bar ti koji visis na portalima informisan

avatar
Tuesday, 01.09.2015
13:43

Sa Kingom, Kaprijem, Rumenkom i Čoko-Mokoom ko će pre iz zamrzivača :D

avatar
MarkoSi
Tuesday, 01.09.2015
11:44

Zvezda forsira priču izbora poput Reala i Barse što je sa jedne strane odlično jer određeni deo tereta prebacuje i na te navijače koji su samozvani direktori kluba, sportski direktori, menadžeri, treneri i jedino dobro što je od velike Zvezde ostalo...Ono što je tu loše je činjenica da tih navijača nema više od nekoliko hiljada (o čemu svedoči broj prodatih pretplatnih karata i plaćanih članarina). Takođe je veoma loše jer ni kandidati za predsednika ne izlažu ozbiljan program rada u smislu trenera i igrača koje će dovesti i što je najvažnije sponzora koji će obezbediti funkcionisanje kluba.