Čović "epizodista" u FK Crvena zvezda

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.08.2015.
16:41
Izvor: Sportske.net

Jedan od članova Upravnog odbora FK Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio je u sredu da ne beži od problema ali da mu je zbog svega urađenog u košarkaškom klubu sada potreban odmor.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda konstantno se nalazi u problemima samo što oni s vremena na vreme eskaliraju i čine da javnost uvidi koliko je teško stanje na stadionu "Rajko Mitić".

Nakon što su "Delije" zatražile da članovi Upravnog odbora podnesu ostavke održana je trodnevna vanredna sednica na kojoj je donesena odluka da sredinom septembra budu raspisani izbori.

Već posle nedeljnog zasedanja članova Upravnog odbora pojavile su se spekulacije da bi glavnu reč u Crvenoj zvezdi trebalo da preuzme Nebojša Čović ali je predsednik KK Crvena zvezda danas izjavio da ga to iznenađuje.

"Iznenađen sam ogromnom medijskom pažnjom koja me na bilo koji način dovodila u bilo kakvu vezu sa dešavanjima u FK Crvena zvezda, od trenutka kada je u petak ceo stadion zatražio ostavku kompletne Uprave" rekao je za "Tanjug" Nebojša Čović.

Prvi čovek košarkaškog kluba Crvena zvezda objasnio je da je njegova uloga u Upravnom odboru fudbalskog kluba bila minorna zbog činjenice da se posvetio obavezama u sekciji crveno-bele porodice na čijem se čelu nalazi već neko vreme.

"Moj angažman u Upravi sveden je na puku epizodu, velikim delom i zbog činjenice da sam ogromnu energiju i vreme trošio na KK Crvena zvezda. Cena u ostvarivanju zacrtanih i realizovanih planova u KK nije mala, zbog određenih zdravstvenih problema i velikog umora i ja moram da idem na godišnji odmor" poručio je Čović.

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda zaključio je da on ne beži od problema ali je ponovio da će se na predstojećim izborima čuti šta članovi kluba misle o radu sadašnje Uprave.

"Ja od problema nikada nisam bežao, već se sa njima suočavao, međutim, određivanjem datuma za vanredne izbore status svih nas u upravi stavljen je na proveru zvezdaške javnosti, a u skladu sa statutom FK Crvena zvezda" dodao je Čović.

Vanredni izbori u FK Crvena zvezda biće raspisani sredinom septembra a podsetimo da je u sredu klub napustio Slaviša Kokeza koji je podneo ostavku na članstvo u Upravnom odboru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke